logo GamesMeter menu

Sega Mega Drive/Genesis / Sega CD / Super NES
Action / Platform

Ontwikkeld door Malibu
Uitgegeven door Sony

Een vliegtuig, bestuurd door terroristen die op geld uit zijn, wordt neergehaald door de FBI. De terroristen storten neer in de bergen en proberen hulp te krijgen. Het hoofdpersonage, Gabe, reageert hierop zonder te weten dat het om terroristen gaat. Samen met zijn partner Hal gaat hij erop. Daar nemen ze Hal gevangen en Gabe kan hem alleen vrij krijgen door geld voor de terroristen op te sporen.

Viel me toch een tikje tegen, het enige wat je doet is telkens weer dezelfde mensen neerhalen, maar dan steeds in een andere omgeving. Variatie bestaat uit het zo nu en dan moeten trotseren van gevaarlijke stukjes in het land (lawines etc.) en uit de hoeveelheid van dezelfde mensen die er steeds weer aan komen.

avatar van Zuzuu
Gebaseerd op een film van Sylvester Stallone, en alsnog in de flop 100.

heeeeeeeeeeeeeel saai

avatar van steffengamer
Ik kon dit spel op de klok precies, op de gb in 10 minuten uitspelen!

avatar van FunkStarr
2,0
Ongelofelijk moeilijk, althans als je de Snes of Mega Drive versie speelt. Beide zijn bijna identiek, al speelt de Mega Drive net iets soepeler maar heeft de Snes daarentegen iets betere muziek. Het deuntje bij de baas op Mega Drive werkt echt zwaar op de zenuwen. Sega CD versie is helemaal onmogelijk. Het is dan ook moeilijk te geloven dat er mensen zijn die dit hebben uitgespeeld.

avatar van FunkStarr
2,0
Moet mijn vorige post toch corrigeren, geluid van mega drive komt door emulator.