menu

Pro Tennis Tour 2 (1991)

Alternatieve titels: Great Courts 2 | Jimmy Connors Great Courts 2

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Atari ST / Commodore Amiga / PC
Sports
single player / multi player

Ontwikkeld door Blue Byte
Uitgegeven door Ubisoft

Het verschil met zijn voorganger is dat je bij het selecteren van je tenniskarakter een hoeveelheid punten kunt verdelen over je forehand, backhand, power en service. Daarnaast is het mogelijk om naast een man, nu ook met een vrouw te spelen in de vele ATP toernooien en de Davis Cup. Verder kun je de bal veel preciezer plaatsen door met de joystick of het keyboard extra sturing mee te geven. Tenslotte kun je het ook weer opnemen tegen je vrienden, nu zelfs met vier man tegelijk in een dubbelspel.

zoeken in:
avatar van mrdig
4,0
Technisch de beste en de meest realistische tennis game op de Amiga, moest er weer even aandenken vandaag want ik stuitte op dit:
Haiko Ruttmann - Great Courts 2 - Menu (Remix) - YouTube

Toffe remix van de title music.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:06 uur

geplaatst: vandaag om 09:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.