logo GamesMeter menu

PC / PlayStation / PlayStation 3 / PlayStation Portable
Pinball

Ontwikkeld door Digital Extremes en Epic
Uitgegeven door Electronic Arts

Probeer de bal met behulp van twee flippers de bal in het veld te houden. In het spel heb je de keuze uit vier speelkasten, te weten Rock Fantasy, Medieval Knights, Urban Chaos en Monkey Mayhem. Het spel maakt gebruik van een snelle bal waardoor het iets afwijkt van een echte pinball tafel. Probeer zoveel mogelijk punten te verdienen op de kasten.

avatar van PC.ENGINE.FAN
Gave muziek, maar de tafels zijn erg chaotisch en moeilijk. Beetje overdreven opgefleurd met allerlei speelse banen en onrealistische elementen. Zonde eigenlijk, want ik zag hem als een waardige opvolger van Epic Pinball.