menu

Monopoly Party (2002)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

PlayStation 2 / Nintendo GameCube / Xbox
Board
single player / multi player

Ontwikkeld door Runecraft
Uitgegeven door Infogrames

Monopoly Party is gebaseerd op het gelijknamige bordspel. Je krijgt de mogelijkheid om een miljonair te worden, maar loopt ook het risico om volledig bankroet te gaan. In je rondjes om het speelbord moet je onderweg zoveel mogelijk geld zien te verzamelen. Je kunt straten kopen, en daar huizen en hotels op plaatsen. Iedereen die op jouw straat terecht komt, moet daarvoor betalen. Probeer het zo slim mogelijk te spelen, en wordt een miljonair.

zoeken in:
avatar van conan
3,5
leuk spel zeker in party mode alhoewel de AI spelers niet alte slim zijn, jammer dat die het niet meer doet op mijn nieuwe playstation 2 misschien door de paarse achterzijde?

Gast
geplaatst: vandaag om 09:40 uur

geplaatst: vandaag om 09:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.