Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose! (1992)

Super NES
Platform

Ontwikkeld door Konami
Uitgegeven door Konami

Als Buster Loose zwerf je door zes werelden waarin verscheidene andere Tiny Toons figuren een rol spelen. Levels worden afgewisseld met verscheidene mini-games.

neo (crew)
Als game op zich net iets boven gemiddeld. Het zijn allemaal vrij standaard platform levels, met als uitschieter de football match. Deze sluit meer aan bij de minigames na ieder level, dan bij de andere 5 waar je als Buster doorheen moet. Heb het spel helemaal gek gespeeld om steeds weer een minigame te kunnen spelen. 3.5 sterren

avatar van Hadouken
Ik vond de sfeer best wel aardig overeen komen met de tekenfilms. Eén van de leukste vijanden vond ik als je die mini-Taz taarten moest voeren op die lopende band. Verder waren ook die kleine races leuk waar het beeld opeens heel snel ging en je met Buster móest blijven rennen en opstakels ontwijken.

één van mijn lievelings supernintendo games die ik heb.

Heel echt vermakelijk en pure fun.

Was fun game vooral en speelde het echt het liefst voor die football match, die was zo verslavend vond ik toch.
Voor rest vermakelijk game.
3 sterren

avatar van glimlicht
Stijgt voor mij net niet boven de middelmaat uit, de besturing van het blauwe konijn is daarvoor net wat te houterig... Verder vind ik juist het football-level erg vervelend, maar misschien komt dat omdat ik er gewoon niks van bak. De rest van de levels (5 stuks) zijn redelijk makkelijk, ik wandelde dus ook wel snel door de game heen.

Goeie punten zijn de karakters en level-design, die zijn aardig gevarieerd. De vertaling van tekenfilm naar videogame is ook goed gelukt.

*2,5

avatar van glimlicht
hmm.. vind hem toch leuker dan verwacht. Na nog een paar speelsessies kan ik er echt nog steeds om glimlachen

*3,5

nuf
Deze was wel vet, wel echt voor kinderen gemaakt.