gamelord schreef:
Moet je helemaal zelf weten, hoe jij stemt. Val dan ook niet de mensen aan die het spel wel goed en vermakelijk vinden. En de argumenten van hierboven slaan nergens op.
Welke argumenten? Tunnelgameplay, kort maar krachtig....dat is gewoon een feit. Of je er nou kapot van bent of niet, GoldenEye is gewoon duidelijk superieur ten opzichte van deze game in bijna alle opzichten. Als je deze game uit '97 onder de loep neemt dan ligt het bewijs vlak voor je neus. Ben je van een jongere generatie die pas vanaf het Gamecube/Playstation 2/Xbox tijdperk is begonnen of simpelweg nooit een N64 in bezit hebt gehad (op welke leeftijd dan ook) dan gaat het niet op natuurlijk.
Ik zeg ook niet dat ik EON slecht vindt, ik heb gewoon mijn vraagtekens bij sommige scores. 4.5 is gewoon absurd hoog voor een commerciele game als deze waarbij het meer om de naam gaat dan de gameplay. Een game die ik net als King Kong in een ruk heb uitgespeeld. Tof, ja dat wel maar een klassieker? Overigens heeft EON wel een stuk meer te bieden dan King Kong maar dat ter zake.
Heb maar 3 of 4 bond films gezien. Besteed mijn tijd liever aan games dan aan films
Dat was ook niet mijn punt eigenlijk. Ik bedoelde er mee te zeggen dat als je een commerciele achtbaanrid wilt beleven, je net zo goed Die Another Day in je DVD speler kunt stoppen. Dat je niet van films houdt dat is weer een ander verhaal. EON is enkel groot geworden door stoere praatjes: Brosnan, Dench en Cleese in de film...dan moet het spel wel goed zijn toch? De gameplay is zo...ehm...lineair als maar kan. Als je een tank-level hebt dan draait het ook letterlijk om rijden door de straten en vijanden kapot knallen. Of een heel level wat alleen bestaat uit vliegen. Het is òf dit òf dat. Bij de meeste shooters heb je de vrijheid om ergens in te gaan zitten. Zelfs in GoldenEye (een game uit 1997) stond er een tank voor je klaar die je 'kon' gebruiken en waren de levels enorm.
En wat jij goed vind of niet goed vind, boeit mij geen ene reet...moge wel duidelijk zijn dat ik met niemand in discussie ga over games.
Dat het je niks interesseerd dat boeit mij overigens ook niet. Maar toch zeg ik 't. Die vrijheid heb ik op een forum volgens mij. Als ik het niet eens ben met een bepaalde score dan geef ik dat aan. Maar als jij duidelijk kan aangeven waarom deze game wèl goed is dan hoor ik dat graag. Maar dat heet dan weer discuseren...iets waar jij niet aan meedoet....maar ondertussen wel aan 't doen bent