Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi (2005)

Alternatieve titel: Dragon Ball Z: Sparking!

PlayStation 2
Fighting

Ontwikkeld door Spike
Uitgegeven door Bandai

Met een keuze van 50 personages in 90 krachtige vormen en originele Japanse stemmen zul je het complete Dragonball Z verhaal spelen. Van het verslaan van Nappa en Vegeta tot het opnemen tegen Frieza op planeet Namek. Naast 147 tussenfilms is het spel compleet in 3D gemaakt.

Ik kreeg dit spel gratis bij een prijsvraag die ik won (een belspel zelfs!), dus daar was ik erg blij mee, omdat het een spel is van (toendertijd) zeker 59,99 euro. Ik vond het er erg mooi uitzien en, omdat het verhaallijn zo goed klopte met de serie, herrinerde me het naar de tijd dat ik als 10-jarig jongentje elke dag trouw de serie bleef kijken.

avatar van martinstegenga
Huh, is dit de originele Dz Budokai? Of een of andere uitbreiding daarop?

avatar van Metalfist
andere uitbreiding

avatar van martinstegenga
Hehe en het is DragonBall Z btw, aan elkaar

avatar van wiiplayer
ja , dit is wel leuk dbz spel, maar verder niet veel vergeleken met dbzbt2 voor de wii
van mij 3****:D

De serie was vroeger geweldig, maar de games hebben nog altijd dat vette sfeertje behouden. Deze game heeft natuurlijk weer nieuwe fighters, maar nu zitten er wel heel veel verwerkt in dit spel! De fans zouden voor deze reden dit spel al moeten aankopen! De graphics zijn mooi, maar vooral die schitterende intro! Kortom: fans moeten deze game aanschaffen! Cijfer: 3,5/5!!!

avatar van kArIzMa_TuRk
Wassup ! schreef:
De serie was vroeger geweldig
De serie is nogsteeds geweldig!

dit blijft een goed spel tenkaichi is beter maar dit 4.5topwerk

viking warlord schreef:
dit blijft een goed spel tenkaichi is beter maar dit 4.5topwerk

dit is tenkaitchi

avatar van Naomi Watts
Hij bedoelt deel 2 denk ik.

Naomi Watts schreef:
Hij bedoelt deel 2 denk ik.
Klopt vervloekte cijfers ik zou zweren dat ik er een 2 bij had gedaan maargoed nog een keer maar de duimen omhoog

Matthijs
ik vond deze toch niet zo goed, het was meer stralen afvuren ipv echt vechten zoals bij budokai

avatar van ps3me
een goede game uit een goede reeks, jammer dat de tv serie is gestopt in nederland.

joeri592
ps3me schreef:

op internet ka je verder kijken

avatar van ps3me
ok vet

avatar van lisa=10jaar
goeie game!
vooral de Multiplayer is goed.
men broer wint vaak van me.

avatar van jellecomicgek72
Een ontzettend goede game was dit! Weet nog 2 jaar geleden dat ik de laatste eindbaas maar niet kon verslaan. Heb echt een hele nacht voor de tv gezeten met dit spel. Ik moest me ogen open houden met luciferstokjes. Verder was het weer net zoals altijd alleen maar beuken, beuken en nog eens beuken. Resultaat: blauwe vingers, kapotte en rammelende controllers. Ook de multiplayer was echt keigoed. Veel gespeeld.

avatar van wiiplayer
Klopt wat er in het plot staat? Is deze inderdaad japans ingesproken?

Nou ja, maar 1 manier om er weer achter te komen, zo ff spelen

avatar van wiiplayer
Nope. Het zijn gewoon de orginele engelse stemmen