menu

Vinyl: Goddess From Mars (1995)

mijn stem
3,75 (4)
4 stemmen

PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Six Pound
Uitgegeven door Union Logic

Het is het jaar 200 miljard. Een klein ruimteschip met daarin Vinyl, de Godin van Mars verplaatst zich snel over de Melkweg. Een meteorietenregen zorgt er echter voor dat het schip wordt overspoeld met rotsen en puin. Zwaar beschadigd door dit kosmische onweer, kan Vinyl zich het beste uit haar schip werpen en het laten neerstorten op de vreemde planeet waarboven ze zich bevinden. Het is aan de mooie godin om haar schip te vinden, te herstellen én haar bezittingen te vinden voordat het te laat is.

zoeken in:
4,0
Mooi uitgewerkt platformspel, het deed me altijd een beetje denken alsof het de opvolger was van Jill of the Jungle. De muziek was ook wel goed te pruimen. Alleen de tegenstanders waren af en toe een beetje veel van hetzelfde.

avatar van PC.ENGINE.FAN
Je kreeg destijds bij een aanschaf een poster van dat model die daar linksboven op de hoes staat. Haar gezicht zit ook nog in de game verwerkt.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:30 uur

geplaatst: vandaag om 09:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.