Fight Club (2004)

PlayStation 2 / Xbox
Fighting

Ontwikkeld door Genuine en Visual Sciences
Uitgegeven door Vivendi

Er is een nieuwe therapie voor gefrustreerde mensen. ’s Avonds kunnen ze hun frustraties botvieren op andere gefrustreerden in de ondergrondse Fight Club. Creëer je eigen vechter en doe mee in Arcade, Survival, Training of de Story Mode, die losjes is gebaseerd op de gelijknamige film. Na ieder gevecht verdien je punten waarmee je je vechter kan upgraden of beter maken.

avatar van gemaster
1,5
Mijn favoriete film allertijden kreeg een computerspel. Ik zat er eerlijk gezegd al niet zo op te wachten en toen ik hoorde dat het een fighting game zou worden had ik alle hoop al verloren.

Verschrikkelijk slecht spel dat van mij geen 0,5* krijgt dankzij één leuke feature: de röntgen foto's als je een bot breekt.

2,0
Dat met die röntgen is wel leuk bedacht ja. Qua vechten gaat alles veel te traag en er zitten te weinig vette moves in. Toch geef ik hem 2* omdat het soms wel leuk is in de 2-Player mode.

Ik vindt dit spel eigenlijk wel goed.

avatar van jellecomicgek72
Fight Club is de beste film ooit vind ik. Zou de game wel eens willen spelen, helaas nog nooit in de winkel gezien. Zal ook wel niet een heel goed spel zijn denk ik.

avatar van jellecomicgek72
This is your life, and it's ending one minute at a time.