Tekken Advance (2001)

Game Boy Advance
Fighting

Ontwikkeld door Namco
Uitgegeven door Namco

Tekken Advance is een vechtgame. Je kunt kiezen uit de vechters Jin, Paul Phoenix, Forest Law en Gun Jack. Probeer in de Tournament-mode zo goed mogelijk te presteren. Je tegenstanders zijn steeds moeilijker te verslaan, dus probeer steeds nieuwe vechttechnieken bij te leren. Ook kun je Arcade-stijl vechten en vechttechnieken trainen.

Ford KAduuk
Nogal korte en eentonige game. De controls zijn wel goed en de game ziet er aardig uit, maar als het vechtsysteem gewoonweg niet werkt beleef je daar ook weinig lol meer aan. Tuurlijk zijn er wel combo's, maar waarom deze beheersen als je met een simpele knoppencombinatie de potjes kunt winnen?

Daarbovenop is er gewoonweg veel te weinig vrij te spelen, het enige wat je kan vrijspelen is volgens mij Heihachi en dat is maar één personage. De modi zijn ook niet bepaald bijzonder, Survival vond ik nog wel de leukste samen met Team Battle waarin je op elk gewenst moment van karakter kunt wisselen. Toch kunnen deze modi er niet voor zorgen dat je het spel speelt met een grote grijns op je gezicht, want daar is de gameplay simpelweg veel te eentonig en saai voor.