Seiken Densetsu 3 (1995)

Alternatieve titels: Secret of Mana 2 | Trials of Mana

Super NES / Nintendo Switch

Ontwikkeld door Square en M2
Uitgegeven door Square en Square Enix

Kies een personage en volg haar verhaal. Allen leiden ze echter naar het kwaad dat de wereld overheerst. Ze komen allemaal bij de Priest of Light in Wendel terecht, waarna ze hun zoektoch verderzetten.

avatar van Onderhond
Wie o wie heeft het vervolg ooit gespeeld ?

Grafisch misschien wel één van de mooiste SNES games. De gameplay zelf was wat minder dan de eerste, daar zaten de overvloedige graphics ook wel voor iets tussen, aangezien het soms net allemaal wat onduidelijker was.

Moeilijkheidsgraad was ook wat hoger (enkel Japanse versie, gebeurde vaak dat spellen daar moeilijker waren) waardoor je soms heel snel aan je eind kon komen.

Leuk ook dat je met een bepaald character kon beginnen en dan de rest doorheen het spel tegenkwam. Mooi (maar zwaar) level systeem ook, paar keer zwaar vastgelopen zelfs.

Uiteindelijk ook dit weer een machtig spel, legendarische bazen en voor die tijd ongelofelijke graphics.

4.5*

avatar van Tha)Sven
Het ziet er inderdaad erg mooi uit. En ik ben het helemaal met je eens. Ik ben helaas ook vastgelopen heb het nog steeds niet helemaal kunnen uitspelen. Maar toch geef ik 4,5 ster voor wat ik tot nu toe heb gezien

Ik wist niet dat er een 2 bestond

avatar van Futures
Een briljant spel, en dermate je verder kwam in het spel hoe moeilijker het werd. Heb het vroeger ook helemaal kapot gespeeld.

Bestaat er nog een mogelijkheid om dit te spelen?

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Deze game is geteaset voor Switch (Virtual Console of Stand Alone): Seiken Densetsu 3 teased for Nintendo Switch release | Nintendo Wire - nintendowire.com