Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels (2008)

Nintendo Wii
Fighting / Action

Ontwikkeld door Krome
Uitgegeven door LucasArts

Gebaseerd op de CG film en series, vecht je in Lightsaber Duels met en tegen bekende Star Wars karakters in de zoektocht naar de zoon van Jabba de Hut. Sla je, met je Wii nunchuk, een weg door het verhaal van de film. Je kan kiezen uit tien verschillende karakters om het op te nemen tegen het clone leger. Naast de standaard content zijn er unlockable kostuums, concept art en nieuwe karakters te ontdekken in de game.

avatar van rpger
Yes! Hier zitten alle Star Wars fans al op te wachten sinds de begintijden der gaming!!! Lightsaberen met je Wii controllers! En wat ik lees van het spel is het nog best goed gemaakt ook..!

Alleen jammer dat het gebaseerd is op die nieuwe cgi-film, die er wat mij betreft voor geen meter uitziet en die ook behoorlijk slechte kritieken krijgt. Nu er genoeg Jedi rondlopen zou het toch eindelijk mogelijk moeten zijn om een degelijke fighting game in het SW universum uit te brengen.

Sinner schreef:

Ja en nee. Mijn hoop dat Star Wars ooit gaat terug keren naar de gloriedagen van de eerste films heb ik al lang achter me laten liggen. Daarnaast zal door deze CGI adaptation (die er buitengewoon goed uitziet, gegeven de wii's beperkte graphics) er weinig tot geen veroudering optreden op dat gebied, deze game ziet er over een paar jaar nog steeds goed uit. Soieso is het een wii exclusive, en 1 van de weinig interessante titels die er dit jaar voor dat platform uitkomen.

Hmm...het filmpje ziet er best okay uit idd. Maar die wannabe-manga toestanden staan me toch tegen met die overdreven expressieve gezichten en tekenstijl. Een beetje serieuzer had gemogen. (...als ik dan kijk naar Darth Vader vs The Apprentice in Soul Calibur 4...nou....onmogelijk op de WII maar wel eerder de stijl die ik zelf in gedachten had).

avatar van DarthSolidKevin
Lijkt me best leuk maar is het ook leuk is de vraag . Alleen lijkt mij de besturing wat stroef van wat ik aan de trailer zag op youtube. Toch leuk bedacht en hopen dat het ook echt leuk is!

avatar van rpger
Het spel is volledig de grond in geboord in alle reviews, het ziet ernaar uit dat de wii momenteel geen kans mist om een kans te missen.

rpger schreef:

Nou in de preview (Let Op! Preview) van NGamer waren ze toch heel erg entouschast. Het is gewoon efe afwachten .

solidKevin schreef:

Ngamer neem ik niet bepaald serieus, bovendien was iedereen wel positief in de previews. Qua reviews: Gamespot, Gamespy en Gametrailers hebben de game allemaal uiterst matig ontvangen.

avatar van DarthSolidKevin
Ja ze hebben altijd wel wat te zeuren

avatar van dimasX
Clone wars is een spel dat echt op de wii kan
ik geef het 4*

Joeri_000
Leuk om te spelen, zeker tegen elkaar..
jammer vond ik dat er weinig karakters waren om uit te kiezen...
Ik zat te denken aan een yoda ofzo..

Ik vond de campaignmode erg kort..
Had naar mijn idee dus nog meer ingezeten..