menu

XG3: Extreme G Racing (2001)

Alternatieve titel: XG3

mijn stem
3,12 (4)
4 stemmen

PlayStation 2 / Xbox / Nintendo GameCube
Racing / Action
single player / multi player

Ontwikkeld door Acclaim
Uitgegeven door Acclaim

In deze WipeOut spinoff race je in een futuristische wereld op een soort motor bewapend met raketten om je tegenstanders uit te schakelen. Win zoveel mogelijk races om van het gewonnen geld nieuwe upgrades voor je bike te kopen.

zoeken in:
avatar van Mega Man
4,0
Zijn alle posts hier verwijderd of zo? Lijkt me namelijk sterk dat niemand wat te zeggen heeft over deze strakke arcade racer. Memorabele tracks, vette muziek en strakke graphics (tegenwoordig wat simpeler maar nog steeds strak). Voor fans van arcade en/of futuristische racegames is deze gewoon een dikke must-have. Deel 2 op de N64 was ook wel tof met die battle mode waarbij je elkaar met tanks kon bestoken. Het enige nadeel was dat de gameplay wat rommelig over kwam in Extreme G-1 en 2 door de framerate. XGRA (Extreme G Racing Association) was de vierde en laatste in deze reeks. Helaas bleek het een erg commercieel spel te zijn die de uniek sfeer en touch van de vorige games mistte. Het zelfde had ik met Crash Nitro Kart in vergelijking met voorloper Crash Team Racing. De graphics in XGRA waren ook nog eens muddy. Jammer...

Gast
geplaatst: vandaag om 22:49 uur

geplaatst: vandaag om 22:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.