menu

Super Rub 'a' Dub (2007)

mijn stem
3,14 (11)
11 stemmen

PlayStation 3
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Sumo
Uitgegeven door Sony

In Super Rub 'a' Dub moet je proberen om kleine badeendjes te redden van de gevaarlijke omstandigheden in een bad. Via de controller stuur je indirect een grote badeend aan. Met de grote badeend moet je alle kleine badeendjes ophalen en in veiligheid stellen. Zoek de slimste route en stel zoveel mogelijk kleintjes veilig. Let ook op de gevaren zoals afgronden en haaien. De kleintjes zullen je overal volgen, dus ook wanneer je perongeluk in een afgrond springt. Er zijn drie moeilijkheidsgraden in het spel beschikbaar.

zoeken in:
avatar van jaspertje3
3,5
Redelijk leuk spelletje voor slechts 5 euro. De besturing via de Sixaxis controller is even wennen, maar is uiteindelijk goed te doen. Leuke varianten dat je af en toe ook met de haai kunt spelen.
Moeilijkheidsgraad loopt echter heel snel hoog op, waardoor je sneller geneigd bent het spel aan de kant te leggen.
Ook leuk als partygame!

avatar van Metalfist
2,5
Lol, ik wist niet dat dit als een volledig spel werd beschouwd. Maat van mij heeft het op zijn PS3. Het is inderdaad wel veel leuker als Partygame dan dat je alleen bent (Zoals Jasper zegt)

2.5*

3,0
Super Rub 'a' Dub verraste mij enorm!
Het spel leek mij maar een kinderachtige bedoening, dat viel mij meteen ook op aan de kinderachtige soundtrack van het spel. Het spel zelf is best leuk en naar het einde toe van het spel durft het spel al soms erg frustrerend te werken, de controls voor dit spel zijn erg goed uitgebalanceerd en geven je toch voldoening bij het afronden van een level. Wel, is Super Rub 'a' Dub verslavend genoeg om lang te blijven spelen?
Nee, bijlange niet, dit is leuk om samen met vrienden een avondje te blijven spelen, maar dan heb je het veruit wel gehad.
Leuk spel voor ontzettend weinig geld, maar lang zal niemand aan super Rub 'a' Dub geïnteresseerd zijn, zelfs de kleinste onder ons zullen hier snel op uitgekeken zijn.
Desalniettemin is Super Rub 'a' Dub een redelijk vermakelijk spel geworden voor een avondje spelplezier voor de hele familie!
Cijfer: 3,0*!

avatar van ronanskie
4,5
leuke besturing ook eens wat anders

avatar van Duke Nukem
3,5
jaspertje3 schreef:
RDe besturing via de Sixaxis controller is even wennen, maar is uiteindelijk goed te doen.
Erg leuke manier van spelen inderdaad, ik begrijp niet waarom niet meer games hier gebruik van maken. Het is weliswaar niet erg gezond voor je controller, vermoed ik. Een leuk maar uitdagend spel, met vrolijke muziek en een schattige uitstraling. Badeendjes rule! (geen idee waarom ik dat zei)

Gast
geplaatst: vandaag om 21:11 uur

geplaatst: vandaag om 21:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.