menu

Toki Tori (2001)

mijn stem
3,00 (6)
6 stemmen

Apple iOS / Game Boy Color / Mobile / Nintendo Wii / PC / PlayStation 3 / Nintendo Switch / Android / Macintosh
Platform / Action
single player

Ontwikkeld door Two Tribes
Uitgegeven door Capcom, Playlogic, Nintendo en Two Tribes

Toki Tori is een pas geboren kuiken. Net na de geboorte worden echter al zijn broertjes en zusjes ontvoerd. Jij bent als enige achtergebleven, en je bent vastberaden om ze allemaal te redden. Toki Tori heeft bij zijn geboorte al een flink aantal trucjes onder de knie, waaronder vechten, puzzelen en wat goocheltrucs. Onderweg kom je te weten wie de kuikentjes heeft ontvoerd, en wat de reden daarachter is. Versla de vijand en herenig jezelf met je broertjes en zusjes.

zoeken in:
avatar van JonnieBrasco
3,5
Eigenlijk meer platform/puzzle dan platform/action. Behalve platform ook best wel plat in zijn vorm. Plat in die zin dat de game niet probeert er 2,5D uit te zien, of op enige andere wijze pretenties heeft. Geen opsmuk maar what you see is what you get: een simpel platform/puzzle spelletje! Nou ja, simpel? De puzzels kunnen nog behoorlijk pittig zijn, het level design is dan ook heel aardig gedaan. En als je dan een keer een kwartier of langer vastzit met een level en je hebt de joker al ingezet en voor je gevoel al genoeg 'omgedacht', dan gaat de lol er wel snel vanaf. Ook omdat de muziek en sound effects dan helaas te weinig variatie bieden en tegen gaan staan.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:21 uur

geplaatst: vandaag om 20:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.