Brave: A Warrior's Tale (2009)

Nintendo Wii / Xbox 360
Platform / Action

Ontwikkeld door Collision en Evolved
Uitgegeven door SouthPeak

Brave: A Warrior's Tale is een spel dat zeventig jaar na het origineel begint. Brave is reeds een oude man die over zijn verleden vertelt. Je beleeft de avonturen uit Search for Spirit Dancer opnieuw, maar in een flashback. In het verhaal zul jij je stam moeten beschermen tegen een bron van kwaad, waarbij je constant op je tenen wordt gehouden met uitdagingen. Je moet door een wereld van ongetemde wildernis strijden terwijl je je innerlijke geest omarmt en veranderd in verschillende beesten om je te helpen in je strijd tegen de vijanden.

avatar van Barcel
De gameplay lijkt me wel wat. Helaas heb ik niet zoveel informatie gevonden dat ik hem misschien wil kopen. Dus maar afwachten.

avatar van Bahamut Zero
Is dit het vervolg op Brave: The Search for Spirit Dancer?
Die viel namelijk behoorlijk tegen en is in Amerika zelfs 2 jaar uitgesteld destijds omdat de ontwikkelaars het spel maar niet op NTSC konden laten draaien Tegen de tijd dat deel 1 in Amerika uitkwam lag deel 1 hier al voor 5 euro in de budgetbakken. Weet niet hoe dit spel is, maar een spel van 2008 die nu nog eens uit komt? Iemand weet hoe dat zit?

Ah correctie, heb inmiddels een review gelezen. De houdbaarheid krijgt van IGN een 1! Ze zeggen dat het spel weinig geheimen bied en dat de manier van spelen de lol wegneemt om die geheimen te ontrafelen. Gemiddelde score is daar een 4,3! (Omgerekend een 2,15*) Wederom een slecht product van Evolved dus. Ik praat hier trouwens namens de X-Box 360 versie, de Wii versie was nog niet gereviewd door IGN

avatar van Barcel
Oei, dat klinkt best erg. Waar heb je die review vandaan?

avatar van Bahamut Zero
De review komt van de website van IGN

avatar van Barcel
Nou ja, dat review heeft me helemaal niet overtuigd om Brave: A Warrior's Tale te kopen. De gemiddelde cijfer is behoorlijk slecht dus deze spel komt niet in mijn collectie. Nog bedankt, he Bahamut.

Barcel schreef:

Geen dank joh, misschien een keer voor 5 euro uit de budgetbakken