Gods: Lands of Infinity (2006)

Alternatieve titel: GODS: Lands of Infinity

Ontwikkeld door Cypron
Uitgegeven door Cypron en 1C

De wereld van Bellarion is verzonken in een eeuwenoude oorlog tussen verschillende grote goden. Door deze constante verminking, wordt het ooit mytische en welvarende land naar de rand van de afgrond gedreven. In een laatste poging, probeert de welwillende god: Arswaargh, god van het vuur, zijn mooiste en machtigste avatar Vivien naar de wereld te sturen. Hij geeft haar een moeilijke opdracht mee; het reinigen van het land en de balans tussen de goden te herstellen.

gamelord
Hele aparte RPG...met een echte actrice in de hoofdrol...Kyla Cole .
In het begin is het wennen aan deze rpg, begint vreemd en je bent lang zoekende naar de juiste speelbaarheid voor jezelf.
Maar heb hier super van genoten...wordt eens tijd dat ik hem weer doe, voor een revieuw!!
Al met al een dikke voldoende waard 4,0****!!