FaceBreaker (2008)

Nintendo Wii / PlayStation 3 / Xbox 360
Sports / Fighting

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

Ondanks het grappige uiterlijk van de boksers zul je in de game je tegenstander wel compleet kunnen verbouwen: het hele gezicht kan namelijk kapot geslagen worden. Realistische aspecten als echte namen van boksers zijn het raam uitgegooid; in FaceBreaker maken boksers als Latin lover Romeo en de Russische Molotov hun opwachting in een smerig gevecht. Ook kan je met een Camera je eigen gezicht inscannen en tot puin laten slaan.

avatar van jaspertje3
Game zojuist al in de winkels zien liggen, 2 weken eerder dan verwacht!

Tsja er zit niet eens een Career Mode in je kan beter de demo spelen er is toch niet veel bij gekomen zonde van het geld.

joeri592
adviesprijs is gezakt naar 30 euro??
is het een aanrader?

avatar van Rujar
Ook kan je met een Camera je eigen gezicht inscannen en tot puin laten slaan. Hier zou ik hem al voor willen kopen.

Erg matig. Vanmiddag en gisteren enkele keren gespeeld op de WII maar het boeit totaal niet. Controls zijn gewoon chaotisch en zoals met zoveel spellen op de WII heb je op een bepaald moment het idee dat je gewoon wat in het wilde weg ligt te zwaaien in de hoop nog iets te raken - zonder ook maar enige vorm van nuance of een beetje taktiek. Graphics zijn ook niet brilliant en doen vaak denken aan een lelijk broertje van Ready To Rumble. De mini-games zijn op zich grappig - maar na 3 of 4 verschillende games met als doel vogels neerschieten heb je dat ook wel weer gehad.

mijn zus en ik vinden het een leuke game, en mijn zus vind anthony de knapste, en sterkste en leukste

avatar van steffengamer
1,5