Summer Athletics (2008)

Nintendo Wii / PC / PlayStation 2 / Xbox 360
Sports

Ontwikkeld door 49Games
Uitgegeven door dtp, Eidos en Crave

Summer Athletics is een game waarin je meer dan 25 verschillende sporten kunt beoefenen. Denk daarbij onder andere aan polsstokhoogspringen, baanwielrennen, hardlopen, discuswerpen, boogschieten, zwemmen, hordelopen en meer. Die sporten beoefen je met een zelf ontworpen sporter. Deze kun je ontwikkelen tot een prijswinnende atleet in de carrièremodus. De carrièremodus is bedoeld voor één speler waar in je je van een rookie moet opwerken tot een wereldtopper.

avatar van welleweirdo
Lekker hoor, zo'n ongelicenceerde Olympische game. Ben benieuwd of het wat is.

Als je dan zo'n crap game wilt spelen, kun je denk ik toch beter die met de officiele licentie kopen, die heeft volgens mij 36 sporten en (lijkt mij) een betere kwalitiet (Hoe crap die ook game ook is..)

avatar van DylanVR
Super spel!
In het begin van het spel lijkt het maar gewoontje maar tot je aan de evenementen begint!! Heel moeilijk maar eens je het onder de knie hebt dan speelt het zalig lekker! Een enorm pluspunt: veel evenementen!!!