RPG Maker 3 (2004)

PlayStation 2
RPG / Simulation

Ontwikkeld door Run Time
Uitgegeven door Enterbrain en Agetec

Het derde deel (zesde in Japan) van de RPG Maker serie. Bouw je eigen RPG game met dit keer meer dan duizend verschillende voorgemaakte karakters, vijanden, objecten, maps en sound samples. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid je eigen graphics en animations te maken. Verzin je eigen verhaal, met dit keer de mogelijkheid om 'trigger-events' in battles in te plannen, voor nog dynamischere gevechten. Om de juiste bouw-technieken aan te leren kan je de voorgemaakte RPG 'Dear Brave Heart' spelen.

avatar van ps3me
Het lijkt me wel leuk om een level van iemand anders te spelen. Maar een echte game lijkt het mij nou niet om een level te maken.

avatar van Rujar
Het idee is inderdaad leuker dan het uiteindelijk spelen. Het is net zoals musicmaker het is leuk om even mee te pielen maar het niveau is natuurlijk bedroevend.