Baldies (1995)

Atari Jaguar / Commodore Amiga / PC / PlayStation
Strategy

Ontwikkeld door Creative Edge
Uitgegeven door Atari, Panasonic, Creative Edge en Phoenix

Baldies is een real-time strategy waarbij je de controle krijgt over een nieuw ras, de Baldies, aartsvijanden van de Hairies. Het spel begint met een beperkt aantal baldies waarmee je gebouwen kunt bouwen, je populatie uitbreiden of de machines maken om de oorlog tegen de Hairies te overwinnen. Er zijn 4 type's baldies: Bouwers, wetenschappers, soldaten en arbeiders/voortplanters. De gebouwen die je kunt bouwen zijn kleine, normale en grote huizen, evenals laboratoria en barakken. Elk gebouw heeft specifieke eigenschappen die je kunnen helpen de oorlog tegen de Hairies te overwinnen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.