DogDay (1997)

Alternatieve titels: Dog Day | Curiosity kills the cat?

1 stem

PC / PlayStation
Adventure

Ontwikkeld door Eyst
Uitgegeven door Impact, Infogrames en ASCII

DogDay is een first person point en click adventure waarin je een hond bent die zich bevind in een honden sterrenstelsel. De hele sameleving wordt onderdrukt door de corrupte dictator Chegga, die de complete media in handen heeft. Als speler moet je informatie inwinnen over de acties van Chegga en deze informatie doorspelen naar de rebellen organisatie, C.A.T.S. (Coalition Against Totalitarian Society), om deze hondsdolle dictator tegen proberen te houden.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Hier ooit een erg positieve review van gelezen, doet me wat denken aan een kruising tussen Normality en die clip met die hond van Daft Punk .

Vond ik beiden erg leuk, eens kijken of ik dit ergens uit kan graven...

avatar van Shangri-la
Ik heb dat spel hier nog liggen, ik kan me er niet erg veel meer van herinneren maar ik weet wel dat ik er toen niet veel aan vond. Dat kan natuurlijk ook aan mij liggen, wie weet..