Superman (1999)
(44)
Nintendo 64
Ontwikkeld door Titus
Uitgegeven door Titus
Lex Luthor heeft samen met Braniac een virtuele versie van Metropolis gemaakt om de burgers van die stad om de tuin te leiden. Lois Lane en Jimmy Olsen zijn de eersten die erin trappen. De opzet van Lex Luthor is om Superman, de sterkste man van de wereld, in de virtuele wereld te krijgen en hem zo te verslaan. Als Superman zelf is het je taak om alle hoop van de slechteriken te vernietigen.
- nummer 3 in de flop 100
geplaatst: 30 juni 2008, 00:36 uur
Wat een **** spel was dit. Mijn broer kwam er ooit eens mee thuis, heb hem toen destijds uitgespeeld, maar dat was meer uit verveling dan omdat ik het echt wou, want spel was niet echt een ervaring...
geplaatst: 2 februari 2009, 19:41 uur
dit is toch: FLYING TROUGH FUCKING RINGS! (angry video game nerd)
dan is dit echt het stomste spel dat ik heb gezien. kan je beter big rigs gaan spelen

geplaatst: 2 maart 2009, 17:08 uur
geplaatst: 5 augustus 2009, 11:31 uur
Net gespeeld kwam niet veder als de eerste paar ringen daarna werd het gewoon saai blijft maar haken achter van alles en nog wat

geplaatst: 1 december 2009, 09:20 uur
Bahamut Zero schreef:
Wow dat jij dat hebt kunnen doen met al die vervelende missies.
geplaatst: 1 december 2009, 09:24 uur
De grootste prut die ik ooit voor Nintendo 64 speelde. Het is gewoon crap tot het bot.
Superman speelt niet eens zo verkeerd. Hij kan vliegen, lopen, auto's optillen en vechten. Daarmee un je toch leuke dingen doen? Maar in deze game is het gewoon prul. Je moet door ringen vliegen. En dat is zo moeilijk om te doen. Niet normaal meer. Ik ben na heel vaak proberen net eens voorbij de eerste ringen gekomen.
Het idee is ook bullshit. Superman hoort niet door ringen te vliegen, maar de held uithangen. Terechte afzeiking van de Nerd.
geplaatst: 7 februari 2010, 22:11 uur
Je kan wel auto's oppakken tijdens het vliegen. Dat dan weer wel...
gamelord
geplaatst: 12 februari 2010, 03:42 uur
Klasse argumenten, voor een game die iedereen verwerpt.

geplaatst: 11 mei 2010, 18:03 uur
Het is me nog echt gelukt om het level met die ringen te halen. Maar wat daarna komt is NOG meer crap. Niks moeilijks. Gewoon een vaag level dat heel onduidelijk is en vol bugs en glitches zit. Echt vreselijk.
geplaatst: 13 mei 2010, 11:08 uur
Nee ik heb het spel niet en ik heb m'n stem al verwijderd.
Ik wilde even testen wat er dan zou gaan gebeuren

Ik wilde even testen wat er dan zou gaan gebeuren
geplaatst: 28 mei 2010, 18:11 uur
Ik kan hier gewoon niks goeds over zeggen. Ik kan er zelfs geen mening over typen. Ik alleen maar zeggen: VRESELIJK!
0,5* voor dit
spel!
0,5* voor dit
spel!
geplaatst: 28 mei 2010, 19:44 uur
Okeeeej dan
Het begon allemaal op een regenachtige dag. Het was 18.00 en opeens zat er een jongen achter de computer te kijken wat er allemaal in de flop 100 stond. Hij was verbaasd dat er een superman op 1 stond en dacht "Deze moet ik eens proberen".
En ja de jongen begon de rom af te halen. Na 30 zeer lang seconde te wachten had hij uiteindelijk de rom.
En toen begon het...
Superman: Then there is no time to waste.
Jongen: Okeej dan kerel.
Toen vloog superman door de ringen en STOP! Correctie: Hij vloog eerst tegen de ringen, de jongen moest even sukkelen met de controls en ja uiteindelijk 1 ring. Toen de tweede ring, en superman zat vast.
En dan hebben we nog onze goede vriend: de tijd!
Vergeet maar dan je de eerste triljoen keer het haalt.
En dan mag je een auto werpen maar dan...
Weer door ringen vliegen. (DAMN!)
En voor de rest zette de jongen de pc af, nam een biertje voor de frustraties te verzuipen.
Einde.

En toen begon het...
Superman: Then there is no time to waste.
Jongen: Okeej dan kerel.

En dan hebben we nog onze goede vriend: de tijd!
Vergeet maar dan je de eerste triljoen keer het haalt.
En dan mag je een auto werpen maar dan...
Weer door ringen vliegen. (DAMN!)
Einde.
Dr. Salvador
geplaatst: 28 mei 2010, 19:46 uur

Dus de game liep al vast, toen je door de 2de ring vloog?

geplaatst: 28 mei 2010, 19:47 uur
Emulators zijn nog meer sukkelen dan de real console

geplaatst: 28 mei 2010, 19:50 uur
Volgens mij is die kerel totally WASTED!Ofwel is gewoon één of andere kerel die dacht dat dit de top 100 was en cool wou voordoen met 5*

Dr. Salvador
geplaatst: 28 mei 2010, 19:54 uur
Wie zal het zeggen?
Maar hij heeft zich al uitgeschreven, volgens mij dacht hij: Ik ben zo bang!

Maar hij heeft zich al uitgeschreven, volgens mij dacht hij: Ik ben zo bang!

geplaatst: 28 mei 2010, 19:58 uur
Ach superman zal hem wel redden als hem zo bang is, hij moet alleen even door de ringetjes vliegen (duurt maar 2 uurkes) en een autotje weg smijten. "And you are safe!"
geplaatst: 15 juli 2010, 14:20 uur
Dit heeft een patroon
Door cirkels vliegen, auto's gooiten, cirkels vliegen, auto's gooien enz.

Door cirkels vliegen, auto's gooiten, cirkels vliegen, auto's gooien enz.
geplaatst: 4 augustus 2010, 17:28 uur
ik vond dit toch echt wel een redelijk goed spel. mooie graphics
NOOOOTT!!!@!@@ WITHOUT A DOUBT 0.5
NOOOOTT!!!@!@@ WITHOUT A DOUBT 0.5