menu

Brain Lord (1994)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Super NES
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Produce
Uitgegeven door Enix

Jij bent Remeer, zoon van de laatste der 'Dragon Warriors'. Maar toen je nog klein was, is je vader op queeste gegaan om de laatste draak te vinden en is nooit meer terug gekeerd. Nu jaren later, heb je besloten om zijn reis na te bootsen, in de hoop een verklaring voor je verleden te vinden. Samen met de hulp van zijn vrienden, Kashian de premiejager, Barness de guru, Rein de krijger en Ferris de heks, zal Remeer de gevaarlijkste kerkers van het land moeten trotseren.

zoeken in:
avatar van PC.ENGINE.FAN
4,0
Fantastisch spel met dezelfde engine van the 7th Saga. Was op momenten even moeilijk omdat je echt moest puzzelen. We zijn nooit ver gekomen, maar de muziek was wel subliem.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:05 uur

geplaatst: vandaag om 16:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.