Death to Spies (2007)

PC
Action / Shooter

Ontwikkeld door Haggard
Uitgegeven door 1C en Nobillis

Smersh" is Russisch voor "dood aan spionnen" (oftewel "Death to Spies") en was de naam van een anti-inlichtingendienst van het Russische leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. De missie van dit departement was het arresteren van verraders, deserteurs, spionnen en andere criminelen. Tijdens de oorlog waren de agenten in dit departement de belangrijkste kracht in de strijd tegen de inlichtingenvoorziening van de Duitsers. Het hoofdpersonage van Death to Spies is een officier in het vierde departement van het de Russische anti-inlichtingendienst. Hij is een professionele spion die getraind is om gevaarlijke operaties in zijn eentje uit te voeren. Tijdens missies moet hij verscheidene opdrachten op vijandelijk gebied uitvoeren, waaronder stelen, elimineren, saboteren en kidnappen. De missies zijn gebaseerd op echte historische gebeurtenissen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.