logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Shin Megami Tensei (1992)

Game Boy Advance / Nintendo Wii / PlayStation / Sega CD / Super NES / TurboGrafx-16 CD / Apple iOS

Ontwikkeld door Atlus
Uitgegeven door Atlus en Sims

Jij bent een jonge man die samen met zijn moeder in het Kichijoji district van Tokyo woont. Als je na een vreselijke nachtmerrie je computer aanzet, krijg je plotseling een vaag bericht; "De wereld stormt af op totale vernietiging, alleen hij die demonen kan oproepen vanuit een virtuele plek, kan deze ramp voorkomen." Als je geschrokken naar buiten gaat hoor je van een brute moord in je buurt, waarvan het lijkt of er sprake was van demonische omstandigheden. Langzaam maar zeker besef je dat de demonenwereld en de mensen wereld met elkaar in contact staan door internet, dat een virtuele poort naar de demonische dimensie is geworden. Jij bent gekozen om deze kracht te benutten, zij het voor de redding, de ondergang, of de wedergeboorte van deze wereld, aan jou de keus.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.