menu

Ghouls 'n Ghosts (1988)

Alternatieve titel: Dai Makai-mura

mijn stem
3,56 (9)
9 stemmen

Arcade / Commodore Amiga / Atari ST / Sega Master System / Commodore 64/128 / Sinclair ZX Spectrum / Amstrad CPC / Sega Mega Drive/Genesis / TurboGrafx-16 / PlayStation / Sega Saturn / Plug and Play / PlayStation 2 / Xbox / PlayStation Portable / Mobile / Nintendo Wii / Apple iOS / Android / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / Xbox One
Platform / Action
single player

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door U.S. Gold, Sega, Capcom en NEC

Drie jaar geleden (in Ghosts 'N Goblins), redde de moedige ridder Arthur, Prinses PrinPrin uit de klauwen van Lucifer en dwong zijn demonen terug naar de onderwereld, maar nu dreigt er een groter kwaad op te staan. Vanuit overal in het koningkrijk worden weer aanvallen van demonen gemeld. Als dan ook PrinPrin nogmaals wordt ontvoerd, voor een ritueel om een opper-demoon op te roepen, is het tijd voor Arthur om weer in actie te komen.

zoeken in:
3,0
Grafisch mooi gedaan, maar moeilijke levels. Gelukkig heb je onbeperkt herkansingen waardoor je met wat doorzetting toch geleidelijk aan verder raakt met je riddertje. Als je het tegen dan nog niet hebt opgegeven. Veel komt aan op een goede timing in dit spel. Voordeel is dan weer dat de bosses niet al te taai zijn.

PS : Wanneer de vijf levels uitgespeeld zijn moet je ze nog eens alle vijf spelen om de strijd tegen Loki aan te kunnen gaan.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:53 uur

geplaatst: vandaag om 09:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.