Gears of War 2 (2008)
Xbox 360
Ontwikkeld door Epic
Uitgegeven door Microsoft
Gears of War 2 vindt zes maanden na de ontploffing van de bom aan het einde van deel 1 plaats. De explosie veroorzaakte de verspreiding van een vloeistof die een fatale ziekte veroorzaakte genaamd Roest Long. Deze ziekte verspreidde zich onder de verminderde menselijke populatie. Terwijl de mensen zich met hun sterfgevallen bezig hielden vonden de overlevende Locust een manier om enorme gaten onder de overgebleven menselijke burchten te maken. De eens ondoordringbare Jacinto Plateau, één van de laatst overgebleven vluchtplaats lijkt het zelfde lot beschoren. Om de val van Jacinto te verhinderen moeten Marcus Fenix, Dominic Santiago en een nieuwe delta eenheid de tegenaanval tegen de Locust inzetten. Niets is meer veilig!
- nummer 140 in de top 250
echt een goede game dit, helaas is het nu zo dat het gevoel wat ik toen had voor deze game is nu weg want als ik het nu speel is het niet zoals 2 jaar geleden helaas maar het blijft een goede game en me stem blijft gewoon hetzelfde
Kom maar op met deel 3!
Doe hem in de co-op maar is gewoon een vette game.
Goed verhaal, spannend, lekker moeilijk af en toe
maar wel erg vette actie en lekker veel knallen.
Enkel een beetje jammer dat dit deel wat lichter lijkt te zijn. Ik mis een beetje de echt grauwe omgevingen uit het eerste deel. Hopen dat dat nog komt.
Komt goed!
Ik was de hele tijd aan het glimlachen
Zijn er meer mensen met dit probleem of doe ik gewoon iets vreselijks mis?
Je hebt trouwens niet de map packs nodig om horde te doen.
Wel erg leuk dat horde, ben tot wave negen gekomen alleen werd ik toen uit het potje gesmeten. Waarom weet ik niet, was niet veel beter of slechter dan de rest.
Je kan bij je netwerk instellingen test xbox live connection doen. Als blijkt dat je NAT moderate is of zelfs strict moet je die open zetten. Stekker in en uit de router is soms een tijdelijke oplossing, maar je router en Xbox goed instellen en het is voor altijd klaar .
Voor mij is dat geen optie omdat ik niet meer de code heb om in mijn router te komen . Nu werkt alles goed met mijn xbox en mijn laptop, dus ik ga niks veranderen .
Misschien dat hier nog wel een halfje bijkomt. Kan nu helemaal niet meer wachten op Gears 3.
Vooral de grootste set-up met de Gears gameplay voelt perfect aan. Het sprankeltje drama valt niet eens buiten de toon, waarschijnlijk omdat ik er helemaal ingezogen werd. Het is alweer even geleden, maar GOW2 staat me nog erg goed bij. Met die smerige sfeer en fantastische gameplay waar weinig aan te tweaken valt.
Het lompe gevoel werkt nooit tegen maar maakt de beleving een stuk intenser. Van begin tot het einde de bekende ''achtbaanrit'', maar dan in stijl.
Ben eenmaal een erg grote Gears-fan. Ook één van de voornaamste redenen waarvoor ik een Xbox 360 in huis gehaald heb.
deel 1 vond ik net iets beter maar dat neemt niet weg dat dit deel erg goed en bruut was.
JA,ik heb me met dit deel ook uitermate vermaakt....