menu

Wild Gunman (1984)

mijn stem
3,30 (10)
10 stemmen

Nintendo Entertainment System / Nintendo Wii U
Shooter
single player

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Jij bent de wetsdienaar in een plaatsje in het Wilde Westen. Het is je doel om ontsnapte gevangen achterna te zitten, om daarna een vuurgevecht met ze aan te gaan. Het doel is simpel, wacht tot je tegenstander "fire!" roept en schiet vervolgens zo snel mogelijk met de Nes-zapper. Je kunt op één of twee criminelen tegelijk schieten, of meedoen aan de Gang-mode, waarbij criminele plotseling tevoorschijn komen voor ramen en deuren.

zoeken in:
3,5
neo (crew)
Naast Duckhunt was dit nog zo'n titel waarbij je het pistool kon gebruiken. Heb mij er altijd erg mee vermaakt. Vele jaren later kwamen er 'neppe' consoles op de markt, waarvoor Duckhunt en Wild Gunman gecombineerd als 1 spel werden aangeboden. Zo had het Nintendo het toen ook moeten doen.

avatar van Feyenoord100jaar
4,0
Toen echt een geweldige game

Maar die Zapper was verschrikkelijk

Gast
geplaatst: vandaag om 11:31 uur

geplaatst: vandaag om 11:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.