menu

Tetris 2 (1993)

mijn stem
3,40 (5)
5 stemmen

Nintendo Entertainment System / Game Boy / Super NES
Puzzle
single player / multi player

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

In tegenstelling tot het originele Tetris moet je in Tetris 2 rijen compleet maken op een andere manier. Je moet de blokjes plaatsen bij de knipperende punt in het veld. Ook krijg je te maken met drie verschillende kleuren blokjes, en moet je proberen om de kleuren bij elkaar te matchen. Wanneer je een aantal blokjes van dezelfde kleuren naast elkaar hebt gezet, zullen deze verdwijnen.

zoeken in:
4,5
Moeiijker dan de gewone Tetris. Vergeet Tetris. Tetris 2 is de real deal. Enorm verslavend. Het zijn de blokjes met plusjes die je weg moet krijgen. 3 x dezelfde kleur op een rij en de blokken verdwijnen. Wanneer je een rij maakt met de blokken helemaal beneden, verdwijnen alle plus-blokken van dezelfde kleur en dondert één en ander naar beneden en dat is goed voor jou. Als je alle drie de plusblokken op de onderste rij weg krijgt, win je de round. Let ook op de verticale balk met eenzelfde kleur. Als je die aansluit op nog minstens 2 blokjes van dezelfde kleur, dan verdwijnen alle blokken van die kleur wat je taak ook eenvoudiger maakt. Daarnaast is er nog een raadsel challenge. De moeite waard... Grafisch niet spectaculair maar wat een leuk spel om je bezig te houden. Een goede game hoeft er voor mij niet als een animatiefilm uit te zien...

Gast
geplaatst: vandaag om 11:33 uur

geplaatst: vandaag om 11:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.