Pure (2008)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360
Racing

Ontwikkeld door Black Rock en Disney
Uitgegeven door Disney

In Pure moet je met verschillende off-road voertuigen hoge bergen bedwingen en gewaagde stunts doen. Je kunt enorme sprongen en spectaculaire tricks maken op locaties over de hele wereld. Je kunt kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke speler. Elk hebben ze hun eigen sterke en zwakke punten. Je kunt zowel racen in de Career-mode als in de Arcade-mode. Daarnaast kun je tot zestien personen online tegen elkaar spelen.

Stefan_Ying
De demo op PS3 gespeeld. En die was egt vet! beviel me veel beter dan Motorstorm. Speelde lekker en zag er ook nog eens mooit uit. Mischien wel goed genoeg om te kopen.

avatar van Flammazine
geen demo op de xbox helaas. trailer ziet er goed uit.

Stefan_Ying schreef:

Demo op PS3 is idd leuk, alleen jammer dat dit ism is met Disney, maakt het beetje kinderachtig. Vooral het Nederlandse voorgelees stoort me.

avatar van Martijn
Ja van die Nederlandse vertaling moest ik toch even keihard lachen, wat een onnozelheid van de makers.

Maar oke, de makers maken ook hier weer de epische ongelofelijke fout. Geen Split Screen, laat maar zitten dus dit spelletje.

Het is nu al te koop ik zag het net liggen bij FRS.

avatar van killer7
Spel voor 2 maand terug gespeeld (Beta Test) vond het wel redelijk ook toen zat de splitscreen mode er (nog) niet in, maar ik denk dat ze dat later gaan toevogen door middel van een update. teminste er was er wel sprake van. gelukkig had ik geen nl vertaling

Ik vond de demo echt geweldig. Wat een snelheidsgevoel kreeg ik hierbij. Vooral omdat het me terugbracht naar de tijden van motocross madness 2.. Ik ga deze vast wel een keertje uit de budgetbak halen. Jammer dat er geen splitscreenfunctie in zit. Dat is echt een minpunt.

Tharoy schreef:
Dat probleem had MotorStorm ook, helaas, dat zou inderdaad wel een meerwaarde geboden hebben aan het spel, spijtig genoeg is er ook bij deze titel inderdaad geen sprake van die functie, erg betreurend...

avatar van Jordy
Het upgraden van je bikes had wat beter uitgewerkt mogen worden, het spel (incl. de muziekkeuze) lijkt wel erg veel op MotorStorm, en als je eenmaal alle tricks een paar keer gezien hebt is de lol er grotendeels wel van af. Ondanks dat een verschrikkelijk leuk spel, het gevoel van het uitvoeren van de meest belachelijke stunts terwijl je met suizende wind honderden meters boven prachtige omgevingen zweeft is geweldig. Op z'n minst een titel om straks een keer uit een budgetbak te vissen.

avatar van gemaster
Heb de demo gespeeld. Erg geinig om even te spelen, maar dit is niet iets waarvoor ik 60 euri ga uitgeven. Misschien over een jaartje voor 20 euri ofzo.

joeri592
nice game dit, alleen niet zo leuk als de motor storm serie, ik vind het jammer dat je alleen maar in quats kan en in niets anders en het is dom dat de quad bij het einde net zo schoon is als het begin het uitgebreide pimpen van je quad is wel gaaf, de graphics zijn goed alleen vervelt het wel een beetje snel, maar je bent er wel een paar uurtjes zoet mee 3.5 *

avatar van Martijn
"Het pimpen van je quad"
Oh nee he heeft die Need For Speed/ Pimp my ride koorts hier ook al toe geslagen, je moet je quad upgraden, je maakt er geen hoerenbak met spinners van!

Veritas
Is dit spel de moeite waard ? Zit er over te denken om het aan te schaffen.

avatar van Barcel
Ik zou hem niet kopen als hij zo'n lage gemiddelde cijfer heeft.

avatar van Martijn
Tja er zijn hebben hier nog maar 6 mensen gestemd waarbij 1 iemand een 0,5 gegeven heeft, die stem vind ik nou niet bepaald realistisch.

Kijk daar maar eens, enkel positieve reviews van de grotere game sites.

Ik heb hem een paar uurtjes gespeeld en tot nu toe vind ik het hartstikke leuk. Je kunt echt geweldige stunts uithalen, meters door de lucht vliegen, en ook als je met 4 wielen aan de grond blijft is spektakel verzekerd.

avatar van Tha Luz
Dit spel had best goede recensies op PCgameplay geloof ik.

avatar van Martijn
Ja ik snap de lage waardering ook niet zo goed.

Imperial Figure
De freestyle mode vindt ik persoonlijk best pittig trouwens, vooral online moet je erg bijbenen.
Vindt hem persoonlijk veel leuker dan motorstorm en de game is niet echt makkelijk dus petje af disney jullie hebben goed werk afgeleverd .

avatar van Cor
Cor
Vandaag ook gekocht voor de schappelijke prijs van €30. En het is elke cent waard vind ik. De parcours zijn echt mooi gemaakt. Het spel speelt goed, is soms best aan de pittige kant, wat het spel natuurlijk ten goede komt. Zelf je quad bouwen is ook wel leuk gevonden vind ik. Kortom als je het ook ziet liggen voor een leuk prijsje, zeker meepakken die handel

Deze titel kan ik dan ook maar eens beter in de gaten gaan houden, denk ik.

had er toch meer van verwacht, vind de controls niet zo simpel op de pc, je moet aan veel tegelijk denken, voor je het weet is je fuel op...graphish wel oké maar niet speciaal, was het ook redelijk rap beu het spel, voor mij zeker geen hoogvlieger

avatar van Martijn
Dan doe je iets niet goed, als achter voor indrukt voor het springen kom je veel hoger!

avatar van playzz82
Aardig spel, aardige gameplay, aardige graphics maar toe mij maar 10x liever motorstorm pacific rift (ps3)

Deze game gratis bij mijn nieuwe xbox gekregen en moet zeggen zeer verslavend spel toch wel.
Zit nu half weg ongeveer van de wordl tour en bevalt me goed.
In begin wel wat problemen met de jumps maar leert gemakkelijk aan.
Parcours zijn zeer mooi afgewerkt en vervelen niet, keuze genoeg van wegen in parcour ook wat toch wat voor spanning zorgt .
Het grootste nadeel is dat je niet met 2 kunt spelen ofwel online maar dat vind ik zeer spijtig toch.
Voor rest vind ik dat Disney hier mooi staaltje heeft neer gezet.
Tot hier toe 4 sterren toch,kan nog wijzigen wel.

Game_Kaza
Ik heb de demo gespeeld. Erg leuke demo. Disney gaat extreem. Het is aan de ene kant dom met die nederlandse stem die zegt dat jen een stoere stunt doet. Maar het is gewoon erg leuk om te spelen en ik zou graag het echte spel doen.

avatar van mk1992
ik vond het een beetje teveel hogere knoppenkunde, 2,5*

davidbmaster
waarom ik dit spel een 5 ster geeft lijkt me mss wel duidelijk.

1 kwa racen zit je altijd op het puntje van je stoel mee te kijken hoe ik hem moet inhalen.

2 de stunts zijn zowel mooi,uitdagend en best grappig dat een mooie combo te doen juist het extra geeft aan de race.

3 wat is leuker dan je eigen uniek ding(je voertuig) geweldig om maken en te ontwerpen.

4 de banen zijn erg geweldig goed gemaakt en overal kun je wel rijden geweldig dat offroad racen.

5 dit spel weer even wat anders dan over een baan te scheuren.

tof spel. Ik heb het gekregen bij me xbox. Heeft wat weg va motorstorm. Een minpunt is dat er geen multiplayer functi bijzit.

davidbmaster
zeker wel een vette multiplayer 3 modes wat wil je nog meer tegen 18 lui racen

avatar van GTAFan
leuk vermaak om met een vriend te spelen. deze game is zeker zijn geld waard.

SvV_Ying
Voor maar 10 euro gekocht bij de Dixons. Vond de demo vorig jaar al erg leuk maar vond het spel geen 60 euro waard. De 10 euro is Pure wel echter compleet waard. Leuk en verslavend race-spel met mooie omgevingen, vette stunts en mooie graphics. De Nederlandse tekst is soms om te lachen maar toch ook wel goed van de ontwikkelaar om aan de jongere mensen te denken en de mensen die minder goed engels kunnen.

Jammer dat er geen split-screen inzit, had echt een meerwaarde geweest. Wat overblijft is een mooi en vermakend spelletje waar je niet te veel diepgang bij moet verwachten.

gamelord
Niet mijn ding..'t is dat ik hem bij de xbox erbij kreeg.

avatar van GTAFan
Mooi spel, goeie graphics, zeer goede gameplay en best veel uitdagingen.
multiplayer is ook leuk. zeker 3,5* waard.