SimTower (1994)

Macintosh / PC
Simulation

Ontwikkeld door OPeNBooK
Uitgegeven door Maxis

SimTower is een simulatiespel waarbij de speler een wolkenkrabber moet bouwen. Een juiste verdeling van appartementen, hotels, kantoren en recreatie is nodig om genoeg geld te verdien om verder te kunnen bouwen.

avatar van Tommeh
Redelijk verslavend spelletje, helaas met een beperkte houdbaarheids datum.

avatar van JohnWilliams
Tommeh schreef:
Redelijk verslavend spelletje, helaas met een beperkte houdbaarheids datum.

Wat bedoel je daarmee?

avatar van Tommeh
Dat ik er uren mee bezig ben geweest, maar de volgende dag erop uitgekeken was.

avatar van Zuzuu
Deze spel leek me gewoon te grappig. Ik kreeg steeds een error bericht, en het spel ging uit. Daarom niet echt een reden om er voor te stemmen.

Sims
Erg leuk spel, alleen het blijft een echt Old Skool Jaren 90 spel...
Maar voor een 90's game is hij redelijk verslavend. 3 sterretjes

Nijmegen
Old school, heb 'm in zo'n 1,5 uur uitgespeeld (5 sterren), je speelt dan uiteindelijk naar een kathedraal waar je verder niets aan hebt.

Nijmegen
Heb deze game ooit voor 1€ gekocht bij de bieb. Ik was toendertijd zeer tevreden over het spel, ik heb 'm laatst even uit de kast gehaald.

Was eigenlijk zeer tevreden over de game; genoeg afwisseling in de invulling van je tower. Je hebt eigenlijk aan het begin een paar simpele keuzes: op korte termijn veel geld, op langer termijn meer geld..
enz. Als je dit weet heb je de game in zo'n 3 kwartier uitgespeeld.

Het is inderdaad lekker oldskool een leuke game, maar als game hoort het eerder thuis op een " gratis spelletjes-site"!