Gun Survivor 2: Biohazard - Code: Veronica (2001)

Alternatieve titel: Resident Evil: Survivor 2 - Code: Veronica

Arcade / PlayStation 2

Ontwikkeld door Namco, SIMS en Nextech
Uitgegeven door Capcom en Namco

Resident Evil Survivor 2 speel zich af tijdens de 2de helft van de game Resident Evil code veronica. Terwijl ze op zoek is naar haar broer wordt Claire Redfield gevangen genomen en probeert ze vervolgens samen met een mede gevangene te ontsnappen. De game verschilt van Code Veronica doordat het een light gun shooter is en daarom alleen in first person speelt in plaats van 3rd person. Ook kom je verschillende vijanden uit vorige delen tegen waaronder de gevreesde Nemesis uit Resident Evil 3.

RE123
dit spel heeft maar 5 levels

avatar van kaholiic
Voor mij maakt het niet uit hoeveel lvls het spel heeft maar wel hoe lang die lvls duren..

RE123
1 minuut per level:P

avatar van kaholiic
Dan wordt het inderdaad in probleem

Dr. Salvador
Deze RE ken ik helemaal niet, zal wel slecht zijn denk ik.

Een FPS rip of van RE CVX

gamelord
Denk het ook Emilio ...is een arcade game, dus schieten totdat je groen ziet en dat maar liefst 5 levels.

Heeft volgens mij ook niets meer met survival horror te maken.