Killer Instinct (1994)

Arcade / Super NES / Game Boy / Xbox One / PC / Nintendo Switch
Fighting

Ontwikkeld door Rare
Uitgegeven door Midway, Nintendo en Playtronic

Ultratech is een machtig bedrijf dat een toernooi organiseert genaamd Killer Instinct. Samen met gewone deelnemers doen ook experimenten van Ultratech mee aan het toernooi. Ultratech ontdekt de technologie om bruggen te maken tussen dimensies en bevrijdt een tweekoppig monster genaamd Eyedol uit een gevangenis in een andere dimensie.

avatar van Thomas83
Kwestie van smaak misschien. En het zou er nog van kunnen afhangen op welk platform je ze hebt gespeeld. Ik beiden op de SNES in elk geval.

Ja kan ook, ik wil dit spel niet afkraken ofzo, vroeger vond ik dit helemaal geweldig
maar nu ben ik er een beetje op uitgekeken.

Trouwens ik heb em ook voor de SNES.

Heel erg geamuseerd met deze game. Rare stond gelijk met klasse

avatar van FunkStarr
Toch één van de betere SNES titels destijds. Muziek is erg cool en de combo mogelijkheden met voice over waren gewoon vet. Besturing was echter wat minder, maar overall gewoon een aardige game.