menu

Samurai Shodown III (1995)

Alternatieve titels: Samurai Shodown III: Blades of Blood | Samurai Spirits: Zankurō Musōken

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Arcade / Neo Geo Advanced Entertainment System / Neo Geo CD / PlayStation / Sega Saturn / Nintendo Switch / PlayStation 3 / PlayStation 4 / PlayStation Portable / PlayStation Vita / Nintendo Wii / Xbox One
Fighting / Action
single player / multi player

Ontwikkeld door SNK
Uitgegeven door SNK, Hamster, Sony, Playmore en D4

Ze noemen hem "The Demon." Zijn echte naam, Zankuro Minazuki. Zonder reden valt hij onschuldige mensen aan en vermoord hij hen. Degene die hem probeerde tegen te houden faalden allemaal. Kan niemand hem stoppen? Op een dag lukte het Zankuro niet om een persoon te vermoorden. Een paar jaar layer gaan verschillende Samurai's en zwaardvechters over tot actie en gaan allemaal met hetzelfde doel op pad: om Zankuro Minazuki voorgoed te stoppen. De game bevat zes nieuwe characters en speelt zich af tussen Samurai Shodown deel 1 en 2.

zoeken in:
avatar van mok
mok
ze worden elke keer beter en beter

Gast
geplaatst: vandaag om 11:16 uur

geplaatst: vandaag om 11:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.