Star Wars: Bounty Hunter (2002)

PlayStation 2 / Nintendo GameCube / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Nintendo Switch / PC / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Action / Shooter

Ontwikkeld door LucasArts
Uitgegeven door LucasArts, Disney en Aspyr

In Star Wars: Bounty Hunter kruip je in de huid van Jango Fett. Darth Tyranus heeft een beloning uitgeloofd, de beste premiejager zal dienen als blauwprint voor de Clone Armies. Om deze prijs te winnen moeten alle bountyhunters op jacht naar Bando Gora. Als Jango Fett beschik je over een gevarieerd wapenarsenaal, zo kan je gebruik maken van thermische granaten, dart guns, granaatlanceerders en tal van andere wapens. Het spel telt achttien verschillende missies.

ik heb me geweldig vermaakt met mijn favoriete starwars personage!

avatar van thomzi50
Biedt dit enkel alleen schieten, of op een bepaalde manier ook meer dan dat?

thomzi50 schreef:
Biedt dit enkel alleen schieten, of op een bepaalde manier ook meer dan dat?

Naast schieten is er ook een hoop platformvermaak in het spel te vinden. Soms trouwens extreem moeilijk!! Maak je borst maar nat als je aan dit spel begint, want dit spel is echt heel lastig. Verder is het spel zelf niet zo goed! Het is slecht uitgebalanceerd, Fett word niet neergezet als Bounty hunter, maar meer als een maffe psychopaat die alles wat op zijn pad komt aan flarden schiet, zowel criminelen als onschuldige mensen! Zonder dat ook maar iemand zoals missschien... de intergalactische politie ingrijpt. Maar het verhaal is wel erg goed uitgewerkt, met mooie cgi filmpjes! Dus voor de echte star wars fan is dit een must-have! Daarom krijgt het van mij toch een 4!

avatar van steffengamer
Wat is dit een teringmoeilijk spel zeg......

avatar van LimeLou
Valt toch wel mee

LimeLou schreef:
Valt toch wel mee

haha grapjas!

avatar van LimeLou
Ik vond het anders vrij makkelijk. Maar dat was weer 3 jaar geleden.

avatar van steffengamer
Ik heb vooral moeite met te veel vijanden in een ruimte! Die bijna constant terugkomen.

avatar van Oortrommel
Veel bugs, maar desondanks biedt Bounty Hunter een flinke dosis uitdaging (als je voor maximum effort gaat ten minste) en een frisse afwisseling van de films. Pluspunten voor de characters en het verhaal.

Vraag me af wat die remaster toevoegt de game is al tijden verkrijgbaar voor hedendaagse consoles en staat ook op ps plus ik heb er wel eens wat van gespeeld maar vond het te gedateerd aanvoelen om door te zetten heb niet het idee dat die remaster daar verandering in gaat brengen.

Confusie schreef:
Vraag me af wat die remaster toevoegt...

Best veel. De audio en video zijn flink opgepoetst t.o.v het origineel, maar de hoofdreden om dit evt te spelen is dat er eindelijk een controle modus inzit die het wat meer richting de huidige spelbeleving brengt. Wat vooral mijn reden was om de 'originele remaster' niet te spelen. Niet dat ik nu meteen zit te springen - maar als hij in een sale zit zou ik hem eventueel nu wel eens aanschaffen. In het verleden was de pret er heel snel vanaf (voor mij althans).

Blijft toch een karige game naar hedendaagse standaard denk ik.

Destijds helaas gemist.

Maar goed als ik de kans krijg zal ik deze remaster ook nog wel een spin geven want het concept blijft natuurlijk best vet.

neo (crew)
Het was toen al een karige game en dat is nog steeds zo. Tja, remasters....