menu

Popeye (1982)

mijn stem
3,44 (17)
17 stemmen

Arcade / Atari 400/800/XL/XE / Atari 5200 / Atari Video Computer System / ColecoVision / Commodore 64/128 / Intellivision / Mobile / Nintendo Entertainment System / Odyssey 2 / Texas Instruments TI-99
Action / Platform
single player

Ontwikkeld door Nintendo en Parker Brothers
Uitgegeven door Nintendo, Parker Brothers en Namco

Je speelt als Popeye, en je moet proberen om de liefde van Olijfje te winnen. Olijfje bevind zich aan de bovenkant van het scherm, en ze laat voorwerpen achter. Popeye moet haar achtervolgen, en alle voorwerpen die ze laat vallen oprapen. Wanneer je voldoende voorwerpen hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Er zijn echter een aantal obstakels die het je moeilijk maken om alle voorwerpen te pakken, waaronder je eeuwige vijand Brutus. Gelukkig voor Popeye zijn er onderweg ook blikken spinazie te vinden om Brutus snel uit te schakelen. Voltooi alle levels en win de liefde van Olijfje.

zoeken in:
avatar van jellecomicgek72
dit was wel grappig.

SouthParkFan
Heb je Donkey Kong gespeeld? Dan heb je Popeye gespeeld.

All Seeing Fish
Een glimp uit mijn jeugd

Gast
geplaatst: vandaag om 15:16 uur

geplaatst: vandaag om 15:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.