menu

P.T.O.: Pacific Theater of Operations IV (2002)

Alternatieve titel: Teitoku no Ketsudan IV

mijn stem
5,00 (1)
1 stem

PC / PlayStation 2
Strategy / Simulation
single player

Ontwikkeld door Koei
Uitgegeven door Koei

Het vierde deel van Koei's tweede wereld oorlog zeeslag simulatie. Neem controle over de vloten van Amerika, Duitsland, Engeland of Japan en speel in Campaign, waar je vanaf 1939 (of 1941 voor Amerika en Japan) met je gekozen land vijftig gebieden van de wereld-zeeën in bezit moet krijgen, of Scenario, waar bekende slagen uit de tweede wereld oorlog worden nagespeeld. Ook is er de mogelijkheid eigen, fictieve scenarios te spelen.

zoeken in:
5,0
JWD
Ik vind dit een van de leukste spellen die ik heb voor de PS2. Beheer de Marine van een van de vier landen tijdens WWii (U.S.A. Japan,Duitsland en Verenigd Koninkrijk) maar je kunt ook de luchtmacht opbouwen en beheren. Dit is echt een strategisch spel waar je geduld en een lange adem voor moet hebben. Heb je intresse in de WWii dan moet je dit spel zeker even proberen.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:18 uur

geplaatst: vandaag om 13:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.