The Pink Panther's Passport to Peril (1996)

Alternatieve titels: Passport to Peril | De Pink Panther: Paspoort naar avontuur

Adventure

Ontwikkeld door Wanderlust
Uitgegeven door Wanderlust en BMG

Agent Pink wordt opgeroepen om op te passen bij de kinderen van ministers en diplomaten. Al snel gaat er iets mis. Als op een ochtend de kinderen zich raar gaan gedragen reist Pink de hele wereld over om voorwerpen te vinden voor de kinderen uit hun land van herkomst en gaat hij op zoek naar een verklaring naar het rare gedrag van de kinderen.

avatar van JohnWilliams
Nog nooit van deze game gehoort, toch lijkt hij me erg grappig...The Pink Panther is namelijk sowieso erg leuk en grappig!

avatar van The Blue Boy
Deze game speelde ik vroeger best veel. Het werkt hetzelfde als Hokus Pokus Pink. De stem van de Pink Panther is alleen anders (bij de Nederlandse versies dan), volgens mij van Carlo Boszhard. Het verhaal vond ik vroeger best leuk en mooi en het eind van het spel vond ik nogal eng
Als je van Hokus Pocus Pink houdt, kan je deze ook wel proberen (je zal hem nu niet bijster goed vinden, maar toch... je kan het altijd proberen)

avatar van Jer0en
goh en ik dacht dat ik de enige was. Ik vond het einde ook echt eng. xD
Ik vond het wel altijd een hele leuke point en click. Veel te makkelijk was de game wel, zelfs toen ik klein was al.

avatar van JohnWilliams
Een eng einde, lijkt me wel grappig. Zelf heb ik deze nog nooit gespeeld...

avatar van Sh0cK
Wat een ge-wel-dig spel was dit zeg. Jammer dan ik de cd ervan niet meer heb, moet ik toch maar eens proberen te downloaden als dat nog mogelijk is. Wil hem denk ik best wel eens nogmaals doen :}