logo GamesMeter menu

Alternatieve titel: WET

PlayStation 3 / Xbox 360

Ontwikkeld door A2M
Uitgegeven door Sierra, Bethesda en Vivendi

In deze derdepersoons actie-game speel je met Rubi: een vechtersvrouw. Rubi is voor alles in te huren en met haar moet je allerlei problemen oplossen. De problemen variëren van het stelen van kostbare documenten, het vermoorden van personen en of het beschermen van VIP's. Rubi maakt daarbij gebruik van haar pistolen en samuraizwaard.

Imperial Figure schreef:
Heb de single-player campagne al uitgespeeld, in 6 uur tijd maar het is een echte achievement game dus om de achievements allemaal te behalen moet je de single-player campaigne 3 keer in totaal uitspelen dus 6x3 = 18 uur plus mini game mode = 20 uur in totaal ongeveer.
Geniet er extreem van, veel leuker dan stranglehold maar zoals ik al vermelde, Wet is een ras echte achievement/trophy game.
De game-play zelf is eentonig maar er zit gelukkig genoeg vlieg en spring werk (met uncharted achtige taferelen) in om te vermaken en de soundtrack is inderdaad geweldig, vooral het level waar je uit een vliegtuig springt en wrakstukken moet ontwijken, krijg je een metal achtige hardpounding sound wat er perfect bij hoort.
Kill Bill stijl is het zeker en één van de betere hack&slachers die ik gespeeld heb.

Ik heb m ook uit nu ja, erg dope allemaal. Alleen moet ik wel zeggen dat ik het einde toch wel iets jammer vind... Maar voor de rest heerlijk springen, schieten, glijden, slashen, etc. Goed te doen!

Ravnoss
gamelord schreef:

Voor wie een console heeft, moet je deze gewoon gedaan hebben.
Want ik denk dat ieder die van POP-serie hield, dit een supergeslaagde Kloon vinden!! 4,5*!!

Misschien heb ik een hele verkeerde impressie gekregen van deze game, maar de Pince of Persia serie was nou niet bepaald het eerste waaraan ik dacht toen ik de video recensies keek. Als het me iets leek was wel een Stranglehold of een Max Payne. Met een Matrix achtige achtervolging op de weg .

Overigens vond ik het er allemaal lachwekkend slecht uit zien en leek de gameplay op het eerste gezicht nergens naar.

avatar van Hadouken
Ik hoop dat er een demo uitkomt op PSN.

avatar van killer7
Hadouken schreef:
Ik hoop dat er een demo uitkomt op PSN.

op de amerikaanse PSN is hij wel beschikbaar, daar heb ik hem weg gehaald.

Heb hem net ook besteld via ebay voor €23,41 incl verzending

avatar van Brains
Hmm het hoge gemiddelde verbaast me. Ik vond de demo niet veel soeps namelijk.

avatar van killer7
Brains schreef:
Hmm het hoge gemiddelde verbaast me. Ik vond de demo niet veel soeps namelijk.

Je moet er van houden, maar als je een fan bent van Quentin Tarantino films dan is WET een aanrader

Imperial Figure
killer7 schreef:

Zo is het maar net, beter had ik het niet kunnen zeggen, perfect voer voor Tarantino fans en ook zullen John Woo fans waaronder ikzelf erg genieten van deze game.

MikeMannuh
Ik heb hem net eindelijk uitgespeeld op ultra hard. Erg vermakelijke, leuke game. De game heeft een leuk verhaal. De gameplay is ook best leuk. Het aan elkaar chainen van acrobatic moves terwijl je ondertussen zoveel mogelijk mensen overhoop probeert te schieten en slashen blijft vermakelijk vind ik. Daarbij vind ik de grindhouse stijl ook er leuk, met name de Rage momenten die grafisch te gek worden weergegeven. Daarnaast is de soundtrack ook erg vet en wordt deze erg leuk toegepast in de verschillende actie scenes.

Minpuntje vind ik de Road Rage gameplay, vooral op de hogere moeilijkheidsgraden, omdat het overleven steeds meer op geluk aankomt aangezien je geen damage kunt ontwijken, maar dit zijn maar 3 hele korte segmenten in de hele game.

De challenges in de Boneyard zijn ook een erg leuke toevoeging om je mee bezig te houden na het uitspelen van de game, evenals de pointcount mode die je unlocked. Kortom, vermakelijke over the top actie game!

avatar van Brains
Imperial Figure schreef:

Vond juist het hele sfeertje erg vet, maar zelfs in de demo al vond ik het repetitief worden en ook gewoon niet lekker spelen. Vind Quentin Tarantino films, degene die ik ken in ieder geval, namelijk erg leuk.

De sfeer is idd echt geweldig, maar kan me voorstellen dat mensen er alleen daarom al op afhaken. Persoonlijk ben ik er groot fan van en dat maakt t voor mij nog eens n extra dope spel.

Ik het spel ook voor kort eventjes gespeeld en ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over dit spel. De sfeer is namelijk top, mede door het behoorlijk amusante verhaal. Ik denk dat ik dit spel toch maar ga aanschaffen wanneer de prijs van het spel wat gedaald is. Dit spel is gewoon helemaal mijn ding, wat ook wel te verwachten was. Stranglehold was ook een gelijkaardig game in het genre en daar genoot ik ook erg van. Laat maar komen die hap!

is hier al iemand nat?

Ford KAduuk
is hier al iemand nat?

Niet van het spel, wel van het weer buiten.

avatar van Awake78
Hoe kan dit spel ineens zo'n hoog gemiddelde hebben? Ik lees alleen maar 'vermakelijke game', 'aardig spel' en termen als 'goed te doen' en 'amusant'. En dan dit gemiddelde, dat strookt niet helemaal in mijn beleving.
Dat zou betekenen dat we met een hedendaagse klassieker te maken hebben!

Is dit spel echt zo goed als het gemiddelde aangeeft? Zo ja, dan ga ik hem ook een kans geven....

avatar van rpger
Ik snap echt niet hoe mensen dit wanprodukt nog zulke hoge scores kunnen geven.

avatar van jellecomicgek72
heb je het al gespeeld rpger?

avatar van jellecomicgek72
de score hier daalt over een tijdje toch wel. Denk ik.

avatar van Awake78
Nou als deze nog gaat stijgen zeg ik vrijwillig mijn lidmaatschap op.

MikeMannuh

Lijkt me niet dat je een mening kan hebben als je de game niet eens gespeeld hebt, dus voordat je deze game als 'afvalbak game' bestempeld zou ik hem inderdaad zelf even spelen ja.

Daarbij, als je je mening baseert op een review van The Escapist en die vent ook maar enigszins als een serieuze reviewer ziet dan zul je nooit van je leven meer een game kopen. Zelfs games die hij wel leuk vindt moet ie gewoon afzeiken, aangezien hij nadrukkelijk in zn Arkham Asylum review aangeeft dat mensen zn reviews bekijken om zijn afzeik kwaliteiten. M.a.w. het is gewoon een beetje games afzeiken voor entertainment, net zoals bijvoorbeeld The Angry Nintendo Nerd.

Dit is gewoon een erg amusante action game met een leuke sfeer en best ok verhaal. Het is niet al te diepgaand en ook niet al te lang, maar niet elke game hoeft de nieuwe Morrowind the zijn. Als het niets voor jou is, so be it, maar ga niet van je hoge rpg toren lopen schreeuwen dat dit een vuilnisbakken game is en daarnaast ook nog eens impliciet proberen de mensen die deze game een hoog cijfer geven belachelijk te maken, ZONDER de game zelfs gespeeld te hebben.....

avatar van Awake78
Tjonge, zag net een demo voorbij komen op youtube....wat erg zeg.

Volgens mij bestuurt het echt heel slecht. En dat over die tafels glijden enzo zat inderdaad ook in Stranglehold (nog meer elementen trouwens) dus het lijkt mij een goedkope rip-off? Of valt dat wel mee? Ik heb het niet gespeeld hoor dus ik kan alleen mijn bescheiden mening vellen over de gameplay-filmpjes en demo's en die vind ik zeer tegenvallen. Stranglehold was ook niet echt een hoogvlieger, wat is hier beter aan dan?

Graphics ook bijzonder slecht anno 2009. Kan best een aardig spel zijn hoor, maar een 4,31 gemiddeld lijkt mij wat teveel van het goede. Zelfs die trailers zijn niet perfect, hoe kan iemand het dan een perfect cijfer geven (5*).

Aan de andere kant, als iemand er plezier mee heeft vind ik het ook best.

avatar van Hadouken
Ik krijg hem hopelijk dit weekend binnen. Ik ben benieuwd, maar Stranglehold beviel ook dus ik denk dat dit ook wel in de smaak zou vallen.

Dr. Salvador
Hadouken schreef:

Strangelhold is inderdaad leuk. Ik heb hem gisteren voor slechts 10 euro gekocht!

avatar van wilmar60
lijkt me een gaaf spel jammer dat hij alleen niet op de wii uitkomt lijkt me best wel leuk als dat zou zijn de besturing van wat ik heb gezien op gamekings

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Stem en berichten over stem verwijderd. Niet gespeeld = niet stemmen. Lijkt me vrij eenvoudig.

Deze game heeft een hoog cijfer hier in tegenstelling tot andere sites. Heb zelf alleen de demo gespeeld, maar was niet heel erg enthousiast. Misschien iets voor de budgetbak.

Ondanks dat ik hem al een tijdje terug heb uitgespeeld, gooi in m er toch nog best vaak in om ff flink wat rond te klooien. Blijft heerlijk.

Ik ga eerlijk wezen, ik keek erg uit naar WET. Vooral omdat Stranglehold mij zo goed beviel. Het was een erg leuk spel, daarom verheugde ik mij ook erg op deze titel: WET. De opzet van WET is bijzonder goed, de grafische filter die er gebruikt is, is super te noemen. Je kan de look van het spel het beste omschrijven à la Grindhouse. Niet bepaald een hedendaags spel, wel met een geslaagde opzet. Ondertussen heb ik WET al uitgespeeld en wil ik maar al te graag mijn mening met jullie delen.

WET is een onvervalste third person shooter geworden. Het speciale van WET is, dat Rubi Malone 360°C rondom haar as kan schieten totdat iedereen het levenslicht heeft gezien. Het speelt allemaal vrij vlotjes, het schieten is op zich vrij simpel gehouden, met één pistool schiet Rubi naar een willekeurige vijand, terwijl je met je andere schietijzer handmatig met behulp van de analoge sticks bestuurt. Rubi kan zelfs via ladders naar de tegenstanders die zich onder haar bevinden met haar beide handgeweren raken. Handig, is het niet? Rubi haar wapenarsenaal groeit ook naarmate het spel vordert, in het totaal kan je zo’n viertal wapens ontgrendelen. Rubi kan tevens ook onder obstakels heen schuiven, zonder enig probleem. Hier en daar zijn er ook wat platform elementen terug te vinden in WET. Helaas zijn deze minder goed uitgevoerd, hier is de besturing wat houterig te noemen. Rubi is ook niet zo nauwkeurig qua springen van platform naar platform. Dit kan wel eens voor enige frustratie zorgen. Zeker bij de laatste levels steekt de frustratie wel eens de kop op. Maar over het algemeen is Wet een erg leuke game als het op gameplay aankomt, ook al mocht de besturing misschien een tikkeltje nauwkeuriger verlopen bij de onderverdeelde segmenten in de game.

De graphics zijn misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar ik genoot er werkelijk elke minuut van. Het is sowieso geen technisch hoogstandje geworden, maar toch weet het een erg strakke sfeer te scheppen. De tussenfilmpjes zijn trouwens ook erg leuk weergegeven, waar het verhaal uit de doeken wordt gedaan.

Deze titel heeft er een leuk verhaaltje bij gekregen, het zal geen prijzen winnen maar het doet uiteindelijk wel zijn ding. De personages zijn trouwens ook goed gekozen. De meeste stemacteurs die hun stem hebben verleend aan dit spel mochten er zeker wezen. Maar nu, het grootste struikelblok waar WET mee te kampen heeft is de lengte van het spel. Het is een erg korte ervaring over het algemeen. Hier en daar heb je eventueel nog enkele opdrachten te vervullen in Rubi’s Boneyard. Maar na enige tijd heb je het daar ook wel gezien na zo’n zes à zeven uurtjes. Maar het hoofdverhaal op zich, is erg kort. Acht uurtjes hooguit. Uiteindelijk kan je nog altijd wat trofeeën verzamelen door het opnieuw spelen van het spel op hogere moeilijkheidsgraden, als je daar voor in bent. Zo niet, dan is dit sowieso geen spel voor jou.

Het moet gezegd zijn, Rubi Malone schopt aars. Ook al kon de besturing hier en daar enige aanpassingen gebruiken, het blijft een geweldig spel. Ik heb mij erg goed vermaakt met deze titel. Het was een spel, weliswaar zonder al te veel heisa, wat normaal geen al te goed teken is. Maar toch, WET weet perfect zijn mannetje te staan tussen de nogal heftige concurrentie. WET is nogmaals geen klassieker, maar het speelt verdomd lekker als je het mij vraagt, verslaving alom!

avatar van jellecomicgek72
Goede review wassup! Helaas haal ik deze pas als ie een eurotje of 15 is want eerst staan MW2 en AC2 bij mij op het programma met kerst.

Bedankt, Jelle!
Daar kan ik inkomen, Modern Warfare 2 staat zelfs ook nog hooggeplaatst in mijn verlanglijstje.