TrackMania (2003)

Racing / Puzzle

Ontwikkeld door Nadeo
Uitgegeven door Enlight, Nadeo, Digital Jesters en Focus

TrackMania is een arcade racegame waarbij je met hoge snelheid door bochten scheurt, je door loopings manoevreert en over schanzen springt. Met de uitgebreide 3D track-editor kunnen niet alleen zeer geavanceerde banen ontworpen worden, ook kun je al puzzelend de snelste weg tot de finish proberen te vinden.

Erg leuk spel. Wat mij betreft gaat het verder met Stunts (een spel dat ik op de Amiga nog speelde) gebleven was. Veel mogelijkheden om je eigen baan te bouwn en erg prettige muziek en graphics.

avatar van martinstegenga
Word deze ook wel Trackmania Nations genoemd? Dan heb ik hem namelijk wel gespeeld

leuk spelletje alleen begon bij mij te vervelen na een tijdje, racen is ook niet echt mijn genre een 3.0

avatar van JonnieBrasco
martinstegenga schreef:

Nee, TrackMania Nations is het nieuwste deel, dat gratis te downloaden is en online wordt gespeeld in een landencompetitie.

avatar van martinstegenga
Uhh, ik dacht toch maar even dat dat Trackmania United is...
En een landencompetitie? Mmm als je dat zo wilt noemen, maarja er worden veel cups en dergelijke gespeeld met TN idd. Voor de rest gewoon online ook wel veel.

avatar van Martijn
Trackmania united is het nieuwste deel, waarvoor je wel moet betalen. Daar zitten alle vorige delen in en ook trackmania nations met allemaal extra toevoegingen. Ook deze versie, moeite waard om te kopen dus.

avatar van martinstegenga
Alles downloaden mensen niet te moeilijk doen

Er bestaan over het algemeen weinig boeiende stuntspellen die in de buurt kunnen komen van het oude spel Stunts. Trackmania is misschien wel het enige spel dat redelijk in de buurt kan komen. Dit komt voornamelijk door de geweldige stunts en best wel aardige besturing. Helaas is de multiplayer modus alles behalve foutloos en is het voor mij allemaal te veel arcade.

3.0*

Best vermakelijke game, was gratis te downloaden op internet. Gameplay was laagdrempelig , dus speelbaar voor iedereen, maar oh zo vermakelijk.