R·TYPE Δ (1998)

Alternatieve titels: R-TYPE Delta | R-Type Delta: HD Boosted

PlayStation / PlayStation Portable / PlayStation 3 / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door Irem en City Connection
Uitgegeven door Irem, Agetec, Sony, City Connection en Clear River

In R-Type Delta wordt de R-Type saga voortgezet. Alhoewel de game in een geheel nieuw 3D-jasje gestoken is, zijn de klassieke arcade-elementen van onophoudelijke aanvallen, snelle, energieke gameplay en onvoorstelbare vuurkracht behouden gebleven.

• vanaf donderdag 20 november te koop voor de Nintendo Switch
  • vanaf donderdag 20 november te koop voor de PC
  • vanaf donderdag 20 november te koop voor de PlayStation 4
  • vanaf donderdag 20 november te koop voor de PlayStation 5
  • vanaf donderdag 20 november te koop voor de Xbox Series X/S

avatar van Onderhond
Machtige sidescroller.

Prachtige graphics, leuke integratie van 3D terwijl de gameplay toch voornamelijk 2D blijft. Leuk verschil tussen de scheepjes, geniaal geluid en erg coole actie. Het beste wat dit genre ooit heeft voortgebracht in mijn ogen.

avatar van Thomas83
Is dit een vervolg-game of gewoon R-Type op de PlayStation?

gamelord
Leuke game en erg origineel. Altijd was het standaard tegen andere vliegende voorwerpen. In de game mag je het ook vliegend opnemen tegen aliens en ander stuff.
leuk spelletje 3,5*