Anno 1701: The Sunken Dragon (2008)

Strategy / Simulation

Ontwikkeld door Related Designs
Uitgegeven door Sunflowers

Anno 1701: The Sunken Dragon is een uitbreiding voor Anno 1701. Als speler houd je je bezig met het bouwen van een beschaving. Je bouwt hutjes voor de inwoners, kerken waar gebeden kan worden, maar ook een leger om vijanden uit de buurt te houden. Naarmate het spel vordert krijg je steeds meer bouwmogelijkheden, maar krijgen jouw bewoners ook steeds meer eisen. Bovendien zul je rekening moeten houden met de onvoorspelbaarheid van moeder natuur. De uitbreiding bevat elf nieuwe missies, een nieuwe ramp (meteorieten), nieuwe speciale gebouwen, een viertal nieuwe AI-spelers en een world editor.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.