Sonic Riders (2006)

PlayStation 2 / Xbox / Nintendo GameCube / PC
Racing

Ontwikkeld door Sonic Team en Now
Uitgegeven door Sega

Eggman organiseerd racen met een grote prijs voor de winnaar. Sonic en zijn vrienden vertrouwen het niet en doen eraan mee. Race op air bords en speel met verschillende characters uit de Sonic reeks.

Game_Kaza
Niet een heel groot spel. Graphics zien er bij de cutscenes erg mooi uit, alleen zijn de scenes zelf inclusief het verhaal ook niet an de goeie kant.

Maar los van dat is het geweldig. Typisch Sonic waarbij je als een gek alle kanten op vliegt en daarom ook niet zo makkelijk.
Je moet een hoge snelheid aanhouden mog je op je bord willen blijven, dat soms wel knap lastig is. Dus het heeft zo z'n goeie en mindere kanten.

2,0
Sonic Riders was ronduit één grote flop! Oké, als speler heb je een groot snelheidsgevoel, maar je vliegt naar alle kanten van de banen op en het is meteen ook een erg moeilijk, vreselijk frustrerend spel! Het spel heeft inderdaad mooie tussenscènes, maar het verhaal boeit gewoon niet! De graphics zijn eigenlijk niet slecht, bij hoge snelheden blijft het spel mooi om naar te kijken, niet om zelf te spelen!
Cijfer: 2,0*!

Game_Kaza
MMhh ik kon het anders nog prima volgen. Behalve het "nieuwe" level dat je later krijgt waarin je vreselijk veel scherpe bochten moet maken.

avatar van DarthSolidKevin
Leuke game!

avatar van DarthSolidKevin
Beeld: 3,5*
Geluid: 3,5*
Gameplay: 3,5*
Langetermijn: 3*

Eindbeoordeling: 3,38* (afgerond 3,5*)