Vib-Ribbon (1999)

PlayStation / PlayStation Portable / PlayStation 3 / PlayStation Vita
Music / Party

Ontwikkeld door NanaOn-Sha
Uitgegeven door Sony

Het doel van het spel is om het konijn Vibri langs een lijn te leiden vol met obstakels die horen bij de muziek die op dat moment wordt afspeelt. Door op de maat van de muziek de knoppen in te drukken zal Vibri deze obstakels ontwijken. De eigen soundtrack van de game wordt verzorgd door de japanse band Laugh and Peace, maar elke muziek cd kan worden ingeladen in het spel zodat je de game ook kan spelen op je eigen muziek.

avatar van Jer0en
Erg orginele ritme game.
Met de game zelf was ik vrij snel klaar. Dit komt door de weinige variatie in de controls. Maar de game geef ik een 3,5 voor het erg orginele concept. Een game die het vooral niet moet hebben van graphics maar vooral van innovatie.

gzn
Gaaf spelletje, deze zou ik wel willen downloaden op het Playstation network, en dan als toevoeging de optie om muziek van je HDD te uploaden in het spel.

3,5-

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Vanaf vandaag beschikbaar via de PlayStation Store, voor € 3,99 met Plus korting. Was erg benieuwd, maar door een technical issue kan de game momenteel niet gedownload worden naar de Vita. Blijkbaar wordt er gewerkt aan een fix, dus nog even geduld...