logo GamesMeter menu

PC / PlayStation
Racing

Ontwikkeld door Quickdraw
Uitgegeven door Telstar

Kies een van de acht gestoorde personages en bestook je tegenstanders met wapens als uzi's, bijtende honden, magneten, tasers of vliegende mensen, terwijl je als eerste over de finish probeert te komen. Verzamel ondertussen sterren om speciale wapens te gebruiken.

avatar van Spawn NL
1,5
Haha, grappig dat deze game is toegevoegd. Ik heb hem is ooit op een grauwe zaterdagmiddag uit de budgetbak in de bart smit gegrabbelt een aantal jaren geleden.
5 gulden in die tijd geloof ik.

Weinig interessants aan dit spelletje, kan tegenwoordig door elke willekeurige ICT student denk ik wel gemaakt worden. De besturing was absurd en op sommige momenten overgevoelig en de characters waren oppervlakkig en weinig vernieuwends.

Veel meer kan ik er denk ik niet overzeggen. Het was geen verspilling van mijn 5 gulden maar voor dat geld had ik bijna net zo veel plezier kunnen hebben bij de lokale ijsboer.