Time Hollow (2008)

Nintendo DS
Adventure

Ontwikkeld door Konami
Uitgegeven door Konami

Time Hollow is een game waarin je speelt als Ethan Kairos. Hij vindt een zogenaamde Hollow Pen waarmee hij het verleden kan veranderen. Deze pen gebruikt hij om zijn vrienden en familie te redden die in de problemen zitten. Jij hebt de controle over Ethan en zijn magische pen. Via het touchscreen van de Nintendo Ds moet je de fouten in het verleden herstellen met de stylus pen. Los alle fouten op, en probeer je daardoor met je familie en vrienden te herenigen.

avatar van Vincentvalentine
Dit is een vermakelijke point and click game in anime style.

Het is verhaal leuk bedacht. Het verhaal zit goed inelkaar het is alleen soms even puzzelen hoe je sommige problemen op moet lossen. Ik vond zelf met name hoofdstuk 5 lastig. Er zijn 6 hoofdstukken en twee korte prologen, met een hoofdstuk ben je ongeveer 30 tot 60 minuten bezig. Het enige wat ik niet begreep in de game was de laatste stukje: Ethan is dan weer terug in het 'heden' en als hij naar school gaat komt hij een meisje tegen die precies op Kori lijkt.

Wat wel een nadeel is, is dat deze game in de winkel €30 is en dat vind ik best veel voor een game die je in een dag uit kan spelen. De replay waarde is ook niet echt hoog. Altans misschien wel als je em weer een heletijd niet gespeelt hebt.

De graphics vind ik best mooi voor een DS game en de controles werken ook prima dus slecht is deze game zeker niet. Ik vond het zelfs enorm jammer toen de credits in beeld kwamen en dat heb ik niet snel bij een game.

Ik geef deze game 4*

All Seeing Fish
Zonde dat ik niet wist van deze game, ik ben namelijk fan van Shadow of Memories.