Hexic HD (2005)

Puzzle
single player / online

Ontwikkeld door Carbonated
Uitgegeven door Microsoft

In het spel is het de bedoeling drie blokjes te draaien in verschillende spellijnen, om zo clusters te vormen van dezelfde kleur. Op die manier verdwijnen de blokjes, en is het de bedoeling om zoveel mogelijk blokjes op die manier weg te spelen. Let echter op de bommen, die moet je wegspelen binnen tien beurten, anders is het spel afgelopen.

gaymer
Wel een aardig puzzlegame voor zo af en toe. Is het iemand ooit gelukt om alle 200 Achievement points te 'unlocken'? Ik heb 155 points

avatar van Rujar
gaymer schreef:

lijkt mij onmogelijk

gamelord
Best wel een leuk spelletje, die..daar kwam ik vandaag pas achter.. gratis bij mijn nieuwe 360 zat.
Normaal heb ik voor zulke games geen geduld meer, maar deze heeft zo'n te gekke uitstraling en toffe muziek, dat ik helemaal relax wordt van dit leuk puzzelspelletje. heb ik even geen zin in een gewone game zal ik deze er zeker vaker bijpakken. Tof en Relax.

avatar van Dutch-J3ff
Wel een leuk Puzzle game voor zo af en toe.