menu

Digger T. Rock (1990)

Alternatieve titels: Digger T. Rock: Legend of the Lost City | Digger: The Legend of the Lost City starring Digger T. Rock

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Nintendo Entertainment System / Xbox One
Action
single player

Ontwikkeld door Rare
Uitgegeven door Milton Bradley

Digger T. Rock is een kleine brave mijnwerker die het aandurft om zijn schop te zetten op plekken waar niemand eerder dat heeft gedurfd. Hij houdt ervan om als eerste op onontdekte plaatsen te komen, en ondergrondse wonderen te ontdekken. Hij droomt ervan om ooit een verlaten stad met vele schatten schatten te vinden. Jij helpt Digger om zijn droom waar te maken. Versla ondergrondse monsters en probeer de verloren stad te vinden.

zoeken in:
avatar van neddie
4,5
Een van de meest ondergewaardeerde NES titels (van Rare overigens!). Goede graphics en ditto muziek zorgen voor een goede sfeer. Wellicht wel een beetje te pittig naar hedendaagse maatstaven (tevens een gebrek aan een save of paswoord systeem), maar misschien juist daarom wel erg goed. Zie het als een complexere versie van Boulder Dash.

4,5*

SouthParkFan
Inderdaad erg ongewaardeerd en leuk. Vrij moeilijk, maar NES-spelers zijn dit gewend. 3,5*

Gast
geplaatst: vandaag om 18:27 uur

geplaatst: vandaag om 18:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.