Hellforces (2005)

PC

Ontwikkeld door Orion
Uitgegeven door Buka en GMX

Als de biochemicus Henry Alfred Cole in zijn zoektocht naar alternatieve energie, in zijn experimenten ontdekt dat hij de menselijke ziel als poteniële krachtbron kan gebruiken, besluit hij het gelijk op zijn proefpersonen te testen. De achtergebleven, zielloze lichamen blijken echter de perfecte link voor demonische zielen om zich te manifesteren in onze wereld. Als ook de opper-demoon Baphomet zich in een lichaam heeft gevestigd, begint hij al snel met het opbouwen van een duivels leger. Als jij plotseling, terwijl je op zoek was naar je verdwenen vriend, achter dit satanische plot komt, kan je niet anders dan de demonische gedrochten ervan proberen te weerhouden de hel op aarde te ontketenen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.